Meld je aan en ontvang een € 15 voucher!
pakkende teksten liefde voor partner

Als je verliefd bent, wil je dat jouw geliefde zich speciaal voelt. Dat kan door een leuke date te organiseren of voor diegene te koken. Maar het kan natuurlijk ook met pakkende teksten over jullie liefde. Veel mensen vinden het alleen lastig om hun gevoelens op papier te zetten en zijn constant op zoek naar de juiste woorden. Wij helpen je daar graag mee verder! Met teksten die recht uit je hart komen en spreuken over de liefde zet jij jouw geliefde in het zonnetje!

De mooiste en meest pakkende teksten over liefde vind je hier!

Quotes die zorgen voor pakkende teksten over de liefde. Dat is toch wat je wil? Teksten die je een hartverwarmend gevoel geven en je laten stralen wanneer je ze leest. Dat zijn de teksten die jij naar je partner wilt sturen en waar zijn of haar hart sneller van gaat kloppen. Van mooie teksten in het kort tot superlieve zinnetjes: wij geven je inspiratie.

3 pakkende teksten over liefde voor hem

Ben je op zoek naar pakkende teksten over liefde voor je vriend? Dan zit je hier goed! Wij geven je drie pakkende teksten die ervoor zorgen dat hij nog heel lang verliefd op jou is. Hier komen ze:

 • Je stralende ogen, je onbetaalbare lach, bij jou wil ik zijn, iedere dag!
 • Van alle mooie dingen, geef ik om jou het meest. Van alle mooie dingen, zit alleen jij echt in mijn geest. Van alle mooie dingen. Ja, ik zou het willen zingen. Van alle mooie dingen, geef ik om jou het meest.
 • Ik wil je even zeggen. Hoeveel ik van je hou. De wereld is veel mooier. Nu ik hem deel met jou.

Trotse en lieve teksten voor je dochter

Als je kinderen hebt, wil je waarschijnlijk ieder moment van de dag aan ze laten weten dat je trots op ze bent. Trots op wie ze zijn en wat ze doen. Op zoek naar mooie teksten die gaan over een dochter? Teksten, zinnen, spreuken en gedichten voor dochters vind je hieronder:

 • Het maakt niet uit hoe groot of klein je problemen zijn, ik zal er altijd voor je zijn.
 • Van jou leerde ik waar het echt om gaat in het leven.
 • Ook al word ik honderd jaar, mijn liefde voor jou zal nooit veranderen. Je zult heel veel vrienden hebben, en je zult waarschijnlijk vaak verliefd worden, maar ik zal degene zijn die altijd van jou zal blijven houden.
 • Wat je ook met je leven gaat doen, waar je ook naartoe wil of met wie je ook je leven zal delen, ik zal er altijd voor je zijn. Ik zal altijd van je houden, je ondersteunen, je helpen en je aanmoedigen.

5 romantische liefdes teksten voor haar 

Wil jij graag aan je vriendin, verloofde of vrouw laten weten hoeveel je van haar houdt? Maar weet je niet de juiste woorden te vinden? De onderstaande vijf teksten zijn romantisch, vol met passie en geven jouw vriendin een superfijn gevoel!

 • Bij het horen van jouw stem en het lezen van je bericht zie ik steeds jouw gezicht, met jouw mooie ogen en jouw lieve lach dat maakt mij gelukkig iedere dag.
 • Jouw hart is het meest waardevolle geschenk dat iemand ooit kan krijgen. Ik ben de gelukkigste persoon ooit.
 • Het enige wat ik verlang is jouw zachte lippen kussen, je hand vastpakken en voor altijd en eeuwig bij je zijn.
 • Ik hou van je en ik zal zo lang als de lucht blauw blijft bij je blijven. Je bent mijn zonneschijn en telkens als je wakker wordt, krijgt mijn leven kleur.
 • Vanaf het moment dat ik je ken, ben ik gestopt met perfect willen zijn. Jij kent al mijn gebreken en houd nog evengoed van mij. Dat is voor mij genoeg.

5 teksten die je hart raken

Pakkende teksten over de liefde raken vaak een gevoelige snaar. Een emotionele snaar. Want het zijn teksten die je voor een speciaal iemand schrijft. En of dat nou voor je geliefde, je moeder, bestie of iemand anders is, ze zijn stuk voor stuk bijzonder. Van mooie korte teksten over vriendschap tot liefdesverklaringen, dit zijn vijf teksten die hart raken:

 • Als ik denk aan liefde en vriendschap, als ik denk aan warmte en trouw, als ik aan al die mooie dingen denk, dan denk ik steeds aan jou!
 • Een vriendin is iemand die je verleden begrijpt, in je toekomst gelooft, en je vandaag aanvaardt gewoon zoals je bent. Ik ben blij met vriendin als jij!
 • Door jou kleurt mijn wereld alle kleuren van de regenboog.
 • Noem me gek, want ik sta op het punt om je naam in de vorm van duizenden sterren aan de hemel te schrijven zodat heel de wereld kan zien hoeveel je voor me betekent.
 • Je ogen zijn mijn zicht, je handen zijn mijn gevoel, je liefde is mijn wens en jouw hart is mijn doel.

3 korte lieve teksten voor je vriendin

Een liefdesverklaring hoeft niet altijd mega lang te zijn. Soms is er al heel veel gezegd met een paar woorden. Wij geven je drie korte en lieve teksten die jij naar je vriendin kan sturen:

 • Je bent mijn eerste gedachte als ik opsta, je bent de laatste gedachte voordat ik naar bed ga, en je bent bijna elke gedachte tussendoor.
 • Jij hebt een hart vol liefde, je hebt een hart van goud, ik zal je nooit vergeten al word ik 100 jaar oud.
 • Nooit heb ik zoveel om iemand gegeven, nooit heb ik zoveel voor iemand gevoeld. Nu weet ik eindelijk wat er met ware liefde wordt bedoeld.

Een pakkend geschenk om jullie liefde te vieren

Wil je naast een liefdevolle tekst, je geliefde ook verrassen met een mooi cadeau? Eerder schreven we al artikelen over:

Liever meteen shoppen? Neem dan eens een kijkje tussen de volgende cadeaus:

Een mooi Valentijn gedicht voor jouw geliefde 

Valentijnsdag is de perfecte dag om jouw geliefde te laten weten hoeveel die voor je betekent! Een valentijnskaart is daarvoor het ideale geschenk. Vertel hoeveel je van je geliefde houdt, wat hem of haar bijzonder maakt of waarom je verliefd werd op diegene.

Meer inspiratie? Ben je op zoek naar nog meer inspiratie om je geliefde in het zonnetje te zetten? Wat dacht je van koosnaampjes? Wij weten er genoeg! Leuke, lieve, grappige of hele originele: bekijk onze lijsten en kies de beste uit!