Zoeken

Cadeaus

Sorteren
634 Producten
Sorteren

Designcadeaus: 3 creatieve tips voor het perfecte cadeau

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau? Dat is niet altijd even makkelijk. Je wilt natuurlijk aankomen met een origineel cadeau; iets wat een echte verrassing is. Daar gaan we je bij helpen. We hebben drie cadeautips voor je op een rijtje gezet, zodat jij altijd een geslaagd cadeau kunt geven.

Doe jij het ook altijd? Iets lekkers meenemen voor een verjaardag of housewarming? Een fles wijn of een lekker kaasplankje is natuurlijk een prima geschenk. Stiekem is het nog veel leuker om iets cadeau te geven waar iemand langer van kan genieten.

Als je een fles wijn meeneemt, is die aan het eind van het feest alweer op. Met een gaaf huis- en tuincadeau waarmee je echt iets toevoegt aan iemands interieur of stijl, maak je pas echt indruk!

Maar hoe bedenk je nu wat je geeft? Laten we beginnen bij het begin: bedenk eerst goed wat voor soort cadeau je wilt geven. Dat is meteen ook het onderwerp van onze eerste tip.

 • Tip 1: Denk goed na over de stijl van de ontvanger.

  Cadeaus voor het interieur moeten natuurlijk wel goed passen bij de smaak van de ontvanger. Daarom is het belangrijk om eens goed na te denken over de woonstijl van die persoon.

  Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een housewarming-cadeau? Denk dan even terug aan de inrichting van het vorige huis, zodat je goed weet wat voor soort cadeautje je moet uitzoeken.

 • Verras echte design lovers

  Weet je wat de woonstijl is van de gelukkige die van jou een cadeautje gaat krijgen? Dat is een belangrijke basis om het perfecte designcadeau te vinden. Nu kunnen we door naar de volgende stap! Tip 2 gaat namelijk over het nut van jouw prachtige cadeau.

 • Tip 2: Praktisch of voor de sier?

  Een leuk cadeau voor haar (bijv. voor je moeder, je vrouw of voor je vriendin) óf een cadeau voor hem (bijv. je vader, je man of je vriend) kan simpel gezegd in twee categorieën vallen: een cadeau voor de sier of een cadeau dat ook echt gebruikt kan worden.

  Praktische cadeaus zijn vooral geschikt bij een housewarming. Niet iedereen heeft dan een complete bestekset of leuke drinkglazen, die jij dan zou kunnen geven. Zo neem je niet alleen een prachtig cadeau mee dat goed past bij de rest van het interieur, maar geef je ook nog eens iets waar de ander echt iets aan heeft.

  Ga je naar een verjaardag en zoek je daarom een cadeau voor een vriend of vriendin? Dan is een siercadeau misschien een goede optie om hem of haar te verwennen.

  Of het nu prachtige vazen zijn, kunstige beelden die op elke gast een mooie indruk maken of lekkere zachte kussens zijn voor op de bank: met een siercadeau kun je echt alle kanten op. Wanneer je goed let op de stijl van jouw vrienden of vriendinnen, kun je zo echt wat moois toevoegen. Iets van textiel is altijd wel een goed idee en daarom hebben we veel katoenen cadeaus waar je uit kunt kiezen. Of ga voor een porseleinen cadeau, bijvoorbeeld een mooie vaas of leuk servies.

  Elke regel heeft natuurlijk bijna altijd een uitzondering: zo zijn er ook cadeau ideeën die zowel praktisch als voor de sier zijn. Bijvoorbeeld een prachtige sieradenhouder die net zo goed een kunstobject had kunnen zijn, of bureaulampjes waar je jaloers op wordt. Twee vliegen in één klap. Daar maak je pas echt indruk mee. Laat je inspireren door onze cadeaus en scoor gegarandeerd waardering!

 • Voor elke gelegenheid een origineel cadeau

  Onze laatste tip voor het ideale cadeau-idee gaat niet over de stijl van de ontvanger, maar over de persoonlijkheid. Dat is zeker ook heel belangrijk als je wilt bepalen welke mooie design cadeaus het beste in de smaak zullen vallen.

 • Tip 3 luidt daarom: Kies een cadeau dat bij de persoonlijkheid past van ontvanger.

  Stel je voor: je hebt de allermooiste vaas ooit gevonden en je wilt deze heel graag aan je beste vriendin of vriend geven voor haar of zijn verjaardag. Doe je dat ook wanneer je weet dat zij of hij helemaal niet van bloemen in huis houdt? Dan kun je toch beter voor een ander leuk cadeau gaan, dat beter past bij haar of zijn persoonlijkheid.

  Twijfel je heel erg en ben je bang om met het verkeerde cadeau op een verjaardag te komen? Dan kun je ook altijd nog een cadeaubon geven. Dan weet je zeker dat het helemaal goed komt.

  Natuurlijk kan het altijd een keer voorkomen dat je helaas niet aanwezig kan zijn op een speciale aangelegenheid, dan is er altijd nog de optie om een cadeau te versturen. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw speciale cadeau direct bezorgd wordt om toch een glimlach te toveren op het gezicht van jouw geliefdste.