Zoeken

Kleine cadeautjes

Sorteren
126 Producten
Sorteren

Leuke kleine cadeautjes

Iemand verrassen met een cadeautje is altijd leuk, toch? Hier vind je leuke kleine cadeautjes voor mannen en vrouwen! Voor een ​​verhuizing, Valentijnsdag, een verjaardag of zomaar: onze productselectie biedt stijlvolle woonaccessoires maar ook coole lifestyle producten. Door jezelf een aantal vragen te stellen, vind je bij Westwing in no time de leukste cadeautjes voor hem, cadeautjes voor haar, cadeautjes voor vriendinnen of cadeautjes voor vrienden! Verras iedereen om je heen met kleine cadeautjes!

Voor welke gelegenheid is dit kleine cadeautje bedoeld?

Is iemand net verhuisd, viert je vriendin een jubileum met haar partner, of zoek je kleine cadeautjes voor kerst?

 • Kleine cadeautjes als bedankje: uit jouw gevoel van dankbaarheid in de vorm van een klein cadeautje.
 • Bruiloft: kleine huwelijksgeschenken zijn perfect voor bruiloften in kleine groepen, of als aanvulling op het grote geschenk.
 • Pasen: kleine paascadeautjes zijn leuk om te verstoppen, naast de paaseitjes. Leuk voor kinderen! Denk aan een leuke spaarpot of een potlodenset!
 • Kerstmis & Sinterklaas: van kleine cadeautjes voor Sinterklaas tot moois voor kerstavond: hier vind je de juiste geschenken voor het hele winterseizoen. Koop voor al jouw geliefden iets moois!
 • Kleine cadeautjes voor elke gelegenheid: of het nu is voor zomaar, voor een afscheid of om jouw buurvrouw een hart onder de riem te steken. We hebben veel cadeautjes voor alle gelegenheden! Wat dacht je van een kaars, een windlicht of een paar leuke kommetjes?

 • Voor wie is jouw kleine cadeautje?

 • Voor je partner: kleine persoonlijke cadeautjes onderstrepen de liefde. Met onze geschenkideeën laat je je partner zien hoeveel je hem of haar waardeert. Snuffel eens tussen de gouden deco, zachte plaids en coole telefoonhoesjes. Shop bij Westwing kleine cadeautjes voor je man of vrouw.
 • Voor je beste vriend en beste vriendin: een bedankje voor haar steun en luisterend oor is goed voor je vriendschap. Vind hier kleine cadeautjes voor je vriend of vriendin.
 • Voor je collega's: een collega heeft je bijgestaan ​​tijdens een ingewikkeld project, of zorgt dagelijks voor een fijne dosis humor? Toon je waardering voor hem of haar met kleine cadeautjes voor een collega. Wordt het een leuk fotolijstje, een mooie kandelaar of een lekkere geurkaars!

 • Klein cadeautje, groot gebaar!

  Kleine cadeautjes gaan niet over de prijs, maar over het gebaar! De verrassing speelt een grote rol bij het geven van kleine cadeautjes, want hoe leuk is het om zelf plotseling een klein cadeautje te krijgen terwijl je dat niet verwacht had? Houd dat in je hoofd en bedenk ook... Misschien is een klein cadeautje geven nog wel leuker dan krijgen!

  Speciale tip

  p>Verpak je kleine cadeau op bijzondere wijze. Denk hierbij aan mooi inpakpapier, een mooie grote strik en een breed lint of vrolijke stickers en een liefdevol geschreven kaart. Dit benadrukt dat het cadeau misschien klein is, maar de betekenis is groot. Ook leuk, verpak je cadeautje als snoepje met een strik aan beide kanten óf stop onder het pakpapier bijvoorbeeld hartvormige snoepjes voor Valentijn!

  Koop kleine cadeautjes online bij Westwing

  We hebben veel kleine cadeautjes in ons assortiment. Van zoete geurkaars en lieflijke deco tot stoere cocktailset of luxe balpen. Voor elke gebeurtenis en voor elk persoon in jouw leven vind je hier een gepast geschenk. Scroll rustig door onze exclusieve selectie kleine cadeautjes met geweldige impact! Laat je kleine cadeautjes met een gerust hart thuisbezorgen. Met Westwing wordt cadeautjes geven wel heel makkelijk!