Zoeken
Anna von Lipa

Anna von Lipa

Sorteren
41 Producten
Sorteren

Anna von Lipa bij Westwing

Als je je interieur wil opfleuren, ben je bij Anna von Lipa aan het juiste adres. Het Deense merk produceert kleurrijke, handgeblazen glaskunst. Ze werken al sinds 1996 samen met de oudste en belangrijkste glasblazers van Europa.

Het begon allemaal toen het Deense gezin in 1990 op vakantie ging naar Praag. Ze ontdekten het groene land Tsjechië, waar ze het mooiste glaswerk maken. Daar is de liefde voor glas ontstaan. Het is dan ook geen verrassing dat ze vandaag de dag het glaswerk met trots produceren in dit glasimperium van Centraal-Europa: Bohemen, Tsjechië.

Kies voor duurzaam

Kies je voor Anna von Lipa, dan help je ook het milieu. Ze geven namelijk om duurzaamheid. Daarom zijn bijna alle materialen die zij gebruiken voor het maken van hun glas recyclebaar. Ze verzenden de glazen op ecologische wijze en in 100% duurzame dozen.

Traditionele werkwijze

Ben je op zoek naar speciaal, handgeblazen glaswerk? Anna von Lipa maakt glazen in alle vormen en maten. Van luxe wijnglazen, vazen en karaffen, tot bijzondere kommen en decoratie voor in elk interieur.

Anna von Lipa blaast alle glazen nog op traditionele wijze met de mond. De artiest blaast het glas wanneer het nog vloeibaar is, op een temperatuur van wel 1300 graden. Op deze manier creëren ze de meest unieke vormen en zorgen ze voor de beste kwaliteit. Dit proces zorgt er daarnaast voor dat elk glas uniek is, met een mooie en luxueuze uitstraling.

Glazen passend in elk interieur

Of je nou op zoek bent naar moderne glazen of naar de perfecte bijzondere decoratie voor op de salontafel: voor elke situatie is wel passend glaswerk te vinden. Verras je gasten bijvoorbeeld met wijnglazen in een bijzondere, luxueuze vorm of creëer een warme sfeer met stijlvolle kaarsenhouders. Dus of je nou gaat brunchen, dineren of een feestje geeft, Anna von Lipa zorgt ervoor dat je altijd spectaculaire tafeldecoratie hebt.

Het glas van Anna von Lipa past in elke inrichting. Heb je een strak, modern interieur? Kies dan voor glas in een rechte vorm en rustige kleur. Deze glazen combineer je makkelijk met natuurlijke materialen als hout en steen, voor een rustieke uitstraling.

Heb je nou juist behoefte aan wat meer kleur in huis? Er is een breed aanbod aan kleurrijke glazen in bijzondere vormen. De kleuren zijn het gevolg van natuurlijke producten die aan het glas worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan aardse mineralen die op een traditionele manier worden verwerkt. Zo ontstaan er bijzondere kleurtinten in de glazen. Het merk werkt samen met glaszetters die zich dagelijks bezighouden met de mooiste kleuren voor in jouw interieur.

Ben je benieuwd geworden naar hoe het glaswerk van Anna von Lipa in jouw woning past? Bekijk het brede aanbod online en ervaar direct het warme, gezellige gevoel dat het met zich meebrengt. Zo geniet je nóg meer van je brunch of diner met je prachtige glaswerk!