Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Groene fauteuils

13 Producten

Groene fauteuil: hip & fris

De fauteuil is tegenwoordig een zeer populair onderdeel van de woonkamer. In de zithoek past hij prima naast de bank, maar ook in de eetkamer vind je hem soms terug. Kies voor groen! Groene fauteuils ademen sfeer en zorgen op eenvoudige wijze voor een kleurtje in het hedendaagse interieur. De groene fauteuil ziet er fris uit en past goed bij praktisch alle soorten hout. Het is werkelijk een verrijking van je zithoek.

Doordat er vandaag de dag zoveel soorten fauteuils zijn, is het haast ondenkbaar dat je geen exemplaren vindt die op jouw wensen aansluiten. Denk aan de slaapfauteuil, de loungefauteuil, oorfauteuils of een fauteuil die ook geschikt is voor buitenshuis. Er wordt tevens hevig geëxperimenteerd met materialen, patronen en natuurlijk verschillende tinten groen. Groene fauteuils zijn heerlijk divers en daardoor erg hip!

Groene fauteuils: de mogelijkheden

Een stoel is een stoel, zal je misschien denken, maar toch is dat niet zo. Een fauteuil is meer dan een stoel, het is een rustmomentje op een drukke dag en een heerlijke plaats om te genieten van het welkome weekend. Toch kun je groene fauteuils ook prima als stoel gebruiken, want sommige varianten zijn juist ontwikkeld om bijvoorbeeld als eetkamerstoel te gebruiken.

De diversiteit van groene fauteuils houdt daar echter niet bij op. Zet je hem in de woonkamer? Naast de bank en je salontafel? Of kies je ervoor om hem in je eetkamer te positioneren? Als je echt gek wilt doen, zet de groene fauteuil dan eens in de tuin. Dat zorgt niet alleen voor een lekkere zitplek, maar de groene tint past ook prima bij de bloemen en planten die reeds in je tuin aanwezig zijn. Dat is nog eens multifunctioneel!

Cool green chair

Je hebt besloten dat je fauteuils in het groen wilt aanschaffen. Ben je dan klaar? Nee, nog lang niet. Er zijn nog veel meer aspecten waar je een beslissing over zult moeten maken. Daar hoef je echter niet tegenop te zien, want dat is juist een leuke ontdekkingsreis. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende facetten van de groene fauteuil:

 • Het design: de kleur is leuk, maar het design is wellicht nog belangrijker. Welke vormen zijn er reeds in je kamer aanwezig en wil je daaraan vasthouden of wil je ze juist tegenwerken? Denk aan een oorfauteuil, een Chesterfield stoel, een relaxfauteuil.
 • Het materiaal: Geweven riet, rotan, duurzaam kunststof of toch een zachte stof als fluweel? Jij moet erop zitten en jij bent dan ook de enige die hieruit een keuze mag maken.
 • Het patroon: Effen, gestreept of ga je toch voor een sierlijk patroon? Wellicht vind je de combinatie van verschillende tinten groen wel leuk ogen? Alles is mogelijk met de groene fauteuil!
 • Houd tot slot ook rekening met je andere meubels!
 • Nu weet jij veel over groene fauteuils. Ga jij groene fauteuils toevoegen aan je interieur?

  Handige en gemakkelijke bezorging

  Gratis retourneren tot 31.1.’23

  Klantenservice +31(85)8889079