Hoeslakens

Hoeslakens

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHoeslakens

Wil je ontspannen slapen en helemaal uitgerust wakker worden? En niet tot de ontdekking komen dat je lakens helemaal verkreukeld en van zijn plaats zijn? Een hoeslaken zorgt ervoor dat je zacht ligt en voorkomt dat je dagelijks strijd moet voeren om je bed goed op te maken!

Waarom hoeslakens gebruiken?

Een hoeslaken leg je op je matras. Het beschermt tevens je molton tegen slijtage. Je kunt kiezen voor een stretch model van katoen, jersey of badstof. Het past zich naadloos aan je matrasvorm aan en blijft de gehele nacht op zijn plek. Heerlijk toch?

Hygiënisch en fraai design

Hecht je veel belang aan een goede hygiëne? Dan kun je niet zonder hoeslakens. Ze zijn een prima buffer tegen transpiratievocht en huidschilfers. Je onderliggende matras gaat hierdoor langer mee!

Hoeslakens fleuren je slaapkamer op. Je vindt ze in allerlei maten en trendkleuren. Met bijpassende dekbedovertrekken geef je de finishing touch aan je slaapplaats. Je krijgt gewoon zin om even te gaan liggen.

Welke materialen zijn verkrijgbaar?

Welke hoeslakens vind jij comfortabel? Gelukkig kun je een selectie maken naar jouw wensen.

  • Katoen – voelt zeer aangenaam aan en geeft je een verfrissend gevoel
  • Jersey – een dunne en zachte stof die je huid streelt
  • Badstof – niet alleen mooi en donzig, maar ook vochtabsorberend

Heb ik voor een topdekmatras speciale hoeslakens nodig?

Het antwoord luidt: ja en nee. Normaliter is een topdek tussen de 7 en 10 centimeter dik. Als je hier een gewoon hoeslaken om doet, krijg je rillen in je laken als je je ‘s nachts omdraait of ligt te woelen. Dat voelt niet prettig.

Maar niet getreurd: er zijn hoeslakens speciaal voor topdekmatrassen. Let daarbij wel op de goede hoekhoogte, zodat je laken niet naar het midden kruipt. Als je een halve maan op je topdekmatras ziet, dien je een laken met een iets grotere hoekhoogte te gebruiken.

Geniet maximaal van je rust!

Je wilt natuurlijk zacht en prettig liggen op je bed. De hoeslakens hebben elastiek in de vier hoekpunten, zodat je maximaal van je rust kunt genieten. Schuif je laken om je matras en voilà: je hebt een vers opgemaakt bed!

Wil jij ook het genot voelen van een comfortabel en designvol bedovertrek? Schrijf je in op de website van WESTWING en profiteer van kortingen tot wel 70%.