Zoeken

Kerstversiering

Sorteren
147 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Kerstversiering voor een sfeervol feest

De voorpret voor kerst mag weer beginnen, want de warme periode vol feestdagen staat weer voor de deur! De voorbereidingen zijn in volle gang: de feesttafel wordt versierd voor het kerstontbijt, -brunch en -diner. De mooie servetten, servies en wijnglazen worden weer uit de kelder getoverd en het kerstmenu wordt opgesteld. En de kerstversiering mag hier natuurlijk niet ontbreken. Je kijkt er vast al weken naar uit!

Je haalt de kerstboom weer in huis en versiert ‘m met prachtige kerstballen en lampjes. En onder de kerstboom mag de kerststal natuurlijk niet ontbreken. Dit jaar wordt er weer flink uitgepakt en Westwing geeft je graag inspiratie om het huis weer helemaal ‘kerstproof’ te maken! Met de leukste kerstversiering maak jij een geweldig feest van kerst.

Kerstdecoratie in alle stijlen, vormen en maten

Kerstversiering kopen is altijd een groot feest. Kerst is namelijk pas echt compleet als je je kerstdecoratie goed combineert met je interieur! Zo weet je zeker dat je elke dag thuiskomt in een fijne, warme sfeer. Pak dus vooral flink uit en durf verschillende kerststijlen met elkaar te combineren.

Kies bijvoorbeeld voor toffe advent decoratie in huis. Aftellen tot kerst was nog nooit zo leuk! Met een adventskalender open je elke dag een vakje totdat kerst écht voor de deur staat. Je vindt adventskalenders in alle soorten, maten en stijlen: er is voor iedere persoon wel eentje te scoren! Daarnaast ziet het er ook nog eens heel gezellig uit in de woonkamer, keuken of slaapkamer.

Daarnaast kun je helemaal los met de leukste kerstfiguren en kerstobjecten. Van herten en engelen tot kerststerren en sneeuwpoppen: je vindt kerstfiguren in allerlei stijlen en vormen. Perfect om voor je raam te zetten of om in de kerstboom te hangen! En kies je dan voor glazen, houten of kunststof figuren? Kijk vooral goed wat bij jouw interieur past: dan maak je de tofste combinaties!

Kerstdagen zijn vaak donker en koud. Het ideale moment om kaarsen aan te steken en lichthuisjes aan te zetten! Daarmee breng je gezelligheid in huis. Zie je jezelf al zitten op de bank met een warme deken en prachtig fonkelende kerstkaarsen op je heen? Sfeervoller kan bijna niet!

Met de juiste kaarsenhouders en lichthuisjes maak je je huis nóg gezelliger. Zet mooie kandelaars op tafel tijdens het kerstdiner of mix en match verschillende houders op een groot dienblad. Zo combineer je verschillende stijlen en breng je een fijne ambiance in de ruimte. Liever lichthuisjes dan kaarsen? Creëer dan een gezellig minikerstdorp in je huis!

Zelf aan de slag

Wil je echt unieke kerstdecoratie? Dan kun je het beste zelf aan de slag! Gebruik kastanjes, dennenappels en bladeren uit de natuur voor een mooi dienblad vol winterse items. Zet er wat lichtjes bij en je setting is compleet! Maak een winterwandeling voor wat extra inspiratie.

Of wat dacht je van zelfgemaakte kerstlantaarns? Maak stevige lantaarns van papier en knip er de leukste vormpjes uit. Zet een kaars in het midden en zie hoe prachtig je ruimte wordt verlicht! Let op: laat deze (zelfgemaakte) lantaarns nooit onbewaakt achter en zorg dat het vuur niet bij het papier komt. Je kunt hiervoor voor de zekerheid een stevige kaarsenhouder gebruiken!

En niet te vergeten: maak een feestje van je kerstcadeaus! De leukste kerstversiering ligt namelijk onder de kerstboom! Pak je cadeaus in met linten, droogbloemen, kaartjes en gaaf inpakpapier. Zo is het cadeau én leuk om uit te pakken én laat ie je interieur stralen. Zo’n mooi kerstcadeau is bijna moeilijk om te laten liggen tot kerst…

Kerstversiering online kopen bij Westwing

Warmte, gezelligheid, lieve mensen, lekker eten en leuke cadeaus: zo omschrijven wij kerst! Een prachtig gedekte tafel, een gigantische boom met unieke kerstballen. Allemaal kerstdecoratie die perfect past bij jouw interieur! Dit maakt kerst nog net iets fijner.

Wij begrijpen dit volledig. En we helpen je er graag bij! Voor de juiste kerstversiering moet je bij ons zijn. Van kaarsen tot kerstballen en van kerstfiguren tot andere kerstversiering: we staan voor je klaar. Want hoewel kerst eigenlijk vooral gaat om samenzijn met je geliefden, helpt kerstversiering je om een échte kerstsfeer te creëren. Dus wat haal jij in huis dit jaar?