Zoeken

Kindermeubels

Sorteren
266 Producten
Sorteren

Kindermeubels voor het speelparadijs

De kinderkamer is de plek waar jouw kleintjes zich volledig op hun gemak moeten voelen. Ze verwerken hier de indrukken die ze opdoen tijdens het drukke leven. Het is dus belangrijk om deze ruimte met aandacht en sfeervol in te richten. Elke kinderkamer heeft bepaalde kindermeubels nodig. In de babyjaren slaapt een kindje vooral in de kamer en wordt het hier verzorgd. Wordt het kind ouder, dan zal het hier ook overdag willen spelen. Dit vraagt om andere kinderkamer meubels.

Wat heeft een babykamer of kinderkamer nou echt nodig?

  • Een babykamer heeft in elk geval een wiegje of ledikant, een aankleedcommode en een comfortabele stoel of schommelstoel voor de ouders nodig.
  • Een kamer voor een peuter of kleuter heeft als basis een kinderbed en een praktische kinderkast voor de kleding nodig. Extra bergruimte voor speelgoed is bovendien erg handig.
  • Uiteraard is er meer nodig dan alleen kindermeubels om de kinderkamer gezellig en sfeervol te maken. In een leuk wandrek bijvoorbeeld kun je decoratieve items kwijt en je kunt hier een vrolijke vlaggenlijn of lichtslinger overheen hangen. De favoriete boekjes van je kind kun je hier ook een ereplekje geven.

    Een vloerkleed zorgt voor zachtheid en warmte in de ruimte en vormt de ideale basis voor de kindermeubels. Met mooie decoratieve items, accessoires en lampen laat je de kinderkamer meubels mooi tot hun recht komen en zorg je voor een fijne sfeer.