Zoeken

Kinderservies

Sorteren
95 Producten
Sorteren

Voor aan de eettafel: Kinderservies & bestek

Kinderen groeien, ontwikkelen zich en leren. Goed slapen en goed eten vormen samen een goede basis voor de ontwikkeling van een kind. Met leuk kinderservies wordt eten een beetje leuker én mooier (en misschien ook makkelijker). Hier vind je leuk kinderservies voor kleine baby’s en grote kinderen.

Bij kinderservies horen meestal kinderbordjes, -bakjes, -bekers en natuurlijk kinderbestek. Er bestaat ook plastic bestek voor kinderen dat vooral voor de kleinere kindjes fijn is. Zeker voor baby’s die nog geen tandjes hebben. Je kunt ook kiezen voor een set van bij elkaar passende eetborden, kinderbestek en bekertjes.

Kinderservies is meestal gemaakt van melamine. Dit kan tegen een stootje én mag in de vaatwasser. Servies van bamboe is prachtig en bovendien duurzaam, maar minder sterk én kan niet altijd in de vaatwasser gewassen worden.

Niet elk kind is een makkelijke eter. Met een paar tips kun je eten voor je kind wel leuker maken.

  • Met kinderservies kun je elk kind zijn of haar eigen kleurtje of patroon geven. Hierdoor kan het zijn dat je kind bijvoorbeeld wel wilt eten vanaf het favoriete kinderservies.
  • Kies kinderservies in vrolijke kleuren of met speelse prints.
  • Laat je kind lekker zelf eten. Zo worden ze zelfstandiger en dit maakt het voor je kind zelf vaak ook leuker.