Zoeken

Knuffelkussens

Sorteren
42 Producten
Sorteren

Snoezige knuffels & kussens

Elke kinderkamer is uitgerust met leuke meubels en gezellig gemaakt met decoratie en accessoires, waaronder knuffels & kussens. Knuffels & kussens zijn echt onmisbaar voor de baby- en kinderkamer. Ze zorgen voor een enorme dosis zachtheid en sfeer.

Gelukkig is de babyknuffel of knuffelbeer een populair kraamcadeau en bevat bijna elke babyuitzet wel een of meer knuffels. Er zijn veel mensen die knuffels geven als cadeau voor een baby of kind. Ben je zelf creatief? Dan zou je ook zelf knuffels kunnen maken! Je kunt bijvoorbeeld een knuffel breien of naaien en wat dacht je van gehaakte knuffels & kussens? Als knutselen niet je ding is, is dat geen enkel probleem. Je kunt de mooiste knuffels ook gewoon kopen. Bijvoorbeeld bij Westwing!

Omdat babyknuffels gauw vies kunnen worden, kun je de meeste knuffels gelukkig wassen. Dat is wel zo fris. Goede tip: zorg ervoor dat je (minimaal) twee exemplaren hebt van de favoriete knuffel van je kind. Zo is er altijd eentje beschikbaar als de ander in de was zit, bij oma is blijven liggen of kwijt is.

De meeste baby’s hebben geen kussen. Als de baby iets ouder is, kun je voor een heel klein baby kussen kiezen. Kinderen vanaf de kleuterleeftijd vinden een kussen meestal wel fijn. Een kinderkussen is dunner, zachter en kleiner dan het kussen voor volwassenen.

Drapeer veel knuffels & kussens op het bed van je kind. Dit ziet er gezellig en uitnodigend uit!