Zoeken

Witte schommelstoelen

Sorteren
2 Producten
Sorteren

Witte schommelstoelen: stijlvol & heerlijk om in te relaxen

Witte schommelstoelen doen je misschien denken aan de stoel waar je oma vaak in zat te breien. Niet zo vreemd dat het vaak wordt geassocieerd met vroegere tijden. Toch kan dit meubelstuk de slaap- of kinderkamer leuk aankleden. Bovendien is het heerlijk om in te relaxen of om af en toe stiekem een dutje in te doen.

Buiten schommelen met witte schommelstoelen

Een witte schommelstoel is overigens ook leuk voor buiten. Zie jij jezelf al lekker schommelen met het zonnetje op je gezicht en een zacht kussen in je rug? Dat wordt nog eens goed toeven op jouw terras! Ga voor een outdoor rotan exemplaar om de natuurlijke look te benadrukken. Ben je een beetje handig? Maak zelf een witte schommelstoel van hout met behulp van onze tips.

Slaap kindje slaap…

Heb je een onrustige baby? Ga dan samen met je kleine in een schommelstoel zitten. Het geschommel maakt je kindje rustig. Wist je trouwens dat zulke stoelen ook de ontwikkeling van het evenwichtsorgaan bevorderen? Nog meer reden om een witte schommelstoel in de babykamer of kinderkamer te zetten.

Knusse zithoekjes met witte schommelstoelen

Geen idee wat je met die kale hoek in huis aan moet? Wat dacht je ervan een knusse zithoek te creëren met schommelstoelen in wittintenkleed op de vloer en plaats twee stoelen bij - waar je zachte schapenvachten op legt. Wellicht zo’n leuke bijzettafel erbij, zodat alle drankjes binnen handbereik zijn. Als dat niet ultiem relaxen wordt daar? Je kunt in dit gezellige hoekje voortaan ook fijn bijkletsen met je vriendin die geregeld op bezoek komt.

Heb jij jouw favoriete modellen al ontdekt op Westwing? Ze doen je misschien denken aan vroeger op bezoek bij opa en oma, maar nu zijn witte schommelstoelen hypermodern en absolute musthaves voor jouw interieur!

Maak je eigen schommelstoel

Een witgekleurde schommelstoel is heel snel zelf gemaakt. Alles wat je nodig hebt is:

  • Een (oude) stoel met vier poten en twee houten latjes die ietwat rond lopen.
  • Bevestig de latjes op de stoelpoten en klaar is jouw schommelstoel.
  • Verf de stoel en latjes in dezelfde kleur en hij is niet te onderscheiden van een kant-en-klaar exemplaar.
  • Ook leuk: hangende witte schommelzitters. Zoek een oude stoel of koop deze bij een kringloopcentrum. Zaag de poten gedeeltelijk af en boor gaten bovenin de rugleuning en aan voorkant van de zitting. Beschilder met witgekleurde lak, haal stevig touw door de gaten en klaar is jouw hangende schommelstoel! Wel ophangen aan een sterke boom natuurlijk, zodat je niet ineens naar beneden valt als je gaat zitten.

    Niet zo’n fan van wit? Schilder je witte schommelstoel dan in een kleur die bij jouw interieur past. Of verf hem in dezelfde tint als je wand. Voor een groter ogend huis match je namelijk je meubels met de muur.