Zoeken

Schommelstoelen van hout

Sorteren
2 Producten
Sorteren

Houten schommelstoelen: pure nostalgie!

Je kent ze vast nog wel van vroeger: schommelstoelen van hout die bij je oma thuis stonden, waar je zo heerlijk op heen en weer kon wiegen. Het is natuurlijk ook hartstikke leuk zelf zo’n stoel in huis te hebben. Heerlijk relaxt zitten en zo van de huiselijke sfeer genieten!

Waarom houten schommelstoelen?

Een houten schommelstoel is niet alleen leuk om in te wiegen of op te zitten, het heeft ook veel andere voordelen. Een aantal voorbeelden:

 • Het vermindert de stress!
 • Houten schommelstoelen zorgen voor die nostalgische sfeer.
 • Het is een behulpzaam accessoire in de slaapkamer.
 • Heb je een baby die lastig slaapt? Met een schommelstoel wieg je jouw kleintje zo in slaap en zit je er zelf ook lekker ontspannen bij. Een echte win-win!

 • De houten schommelstoel: zo sfeervol

  Dat je van een schommelstoel helemaal rustig wordt, is een bekend feit. Daarnaast kent deze zitter zo’n lange geschiedenis dat ook die nostalgie voor zijn rustgevende imago zorgt. Een schommelstoel is daarom super sfeervol. Kleed een houten model aan met een mooi sierkussen of een leuke plaid in jouw favoriete stijl om er nog meer van te genieten. Een ware upgrade voor de woon- of slaapkamer!

  Rust & ontspanning

  Een houten schommelstoel is rustgevend. Heen en weer wiegen in schommelstoelen doen we al jaren en het biedt pure ontspanning. Zeker na een drukke dag ben je ‘s avonds wel even toe aan een ontspannend momentje. Als de kinderen op bed liggen kun je lekker in alle rust even lezen of televisie kijken in jouw stoel.

  Orthopedisch verantwoorde schommelstoelen van hout

  Naast het rustgevende effect, zorgt een comfortabele houten schommelstoel er ook nog eens voor dat je minder last hebt van je spieren en lichaam. Na een drukke dag, waar je bijvoorbeeld veel hebt moeten tillen of lopen, geeft zo’n stoel jouw lichaam de rust zich te herstellen en heb je minder last van kwalen zoals rugpijn.

  Houten schommelstoelen: waar plaats ik ze?

  De voordelen zijn nu duidelijk! Om je ook nog een idee te geven waar je jouw schommelstoelen van hout allemaal neer kunt zetten in huis of de tuin: hier volgen ‘n paar fijne tips.

 • Als je nog kleine kinderen of een baby hebt, kun je een houten schommelstoel prima plaatsen in de kinderkamer. Zo kun je heerlijk ontspannen met je kind, tot rust komen en schommelen. Met een schapenvacht over de stoel heen wordt het extra knus in de ruimte.
 • Zit je graag buiten in de tuin? In de warme zomermaanden kun je ook op jouw terras in een design schommelstoel relaxen. Een goed boek erbij, ijskoud drankje binnen handbereik... Wie wil dat nou niet!
 • Uiteraard past een schommelstoel in een mooie kleur als wit of grijs ook in de woonkamer. Als er bezoek komt wil iedereen natuurlijk een keer op jouw schommelstoel zitten!
 • Haal gauw jouw houten schommelstoel in huis en ontspan!