Zoeken

Speelgoed

Sorteren
158 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Het schattigste kinderspeelgoed voor de liefste kinderen

Spelen is leuk. Een kind ontspant door spel, kan zichzelf zijn of juist volledig opgaan in zijn of haar fantasiewereld. Maar onderschat ook niet wat een kind kan leren van spelen! Kinderspeelgoed speelt een grote rol in de ontwikkeling van een kind. Daarom is er voor elke ontwikkelingsfase ander speelgoed van toepassing.

Baby speelgoed helpt een baby om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen zoals kruipen, omrollen en dingen vastpakken. Ze oefenen de fijne en grove motoriek en leren uiteindelijk praten en lopen.

Kinderspeelgoed stimuleert de fantasie. Een kind leert springen, fietsen, rollenspellen spelen, maar ook hoe het zich verhoudt tot de wereld om zich heen. Zo wordt een kind steeds zelfstandiger en uiteindelijk minder speels. In de tienerkamer zal je niet veel kinderspeelgoed meer zien.

Bij Westwing hebben we babyspeelgoed en kinderspeelgoed voor al deze ontwikkelingsfases. Van schattige babyspeeltjes, knuffels of hobbelpaarden tot puzzels, loopfietsen en leuke tipitenten in verschillende ontwerpen. Ook vind je alles aan meubels en decoratie om de speelhoek of kinderkamer gezellig te maken.

Ben je op zoek naar cadeaus voor kinderen? Of je nu op zoek bent naar cadeaus voor een eerste verjaardag, of voor een kind dat 8 wordt; Westwing heeft een ruime collectie aan babyspeelgoed en kinderspeelgoed beschikbaar.