Tuinaccessoires

Tuinaccessoires

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorTuinaccessoires

Zodra het voorjaar voor de deur staat, krijgen de meeste mensen al direct de zomer in hun bol. Zelfs al laat die nog drie maanden op zich wachten. Velen van ons gaan vol aan de bak in de tuin met het planten van bloemen en aanschaffen van allerlei tuinaccessoires.

Heb je zelf nog geen idee welke tuinaccessoires jij naar jouw tuin kunt halen voor een echte frisse lentesfeer? En ben je niet op zoek naar tuinaccessoires die je enkel met de lente kunt gebruiken, maar juist voor het heel jaar? Met enkele handige tips ben je goed voorzien!

Welke stijl?

Net zoals je interieur kun je ook je tuin inrichten volgens een bepaalde stijl. Denk aan tuinaccessoires waarmee je een landelijke stijl creëert, dankzij het gebruik van rieten bloemenmandjes hier en daar, keramiek vazen op een houten plankje of een wit houten vogelhuisje langs het nieuwe stenen pad dat je hebt aangelegd in je tuin. Wil je liever de romantische stijl in jouw tuin? Tuinaccessoires als prachtige windlichten, fakkels en een pergola om onder te zitten, maken jouw tuin tot de meest romantische plek in huis!

Echte tuin musthaves

Voor de echte lentesfeer in de tuin zijn er enkele tuinaccessoires die je ook als musthaves kunt beschouwen. Met een thermo- of barometer ben je altijd op de hoogte van de temperatuur die het zonnetje met zich meebrengt, of dat er binnenkort een regenbui op komst is. Als je een boompje in de tuin hebt, kun je hier een krans in ophangen. Geef je tuin wat extra karakter!

Tuingereedschap

Naast tuinaccessoires kun je ook denken aan het aanschaffen van verschillend tuingereedschap. Ooit gedacht aan een kruidenschaar voor het bijhouden van jouw potjes met kruiden? Als je een plankje aan de schutting hebt, kun de kruidenpotjes hierop kwijt. Houd ze goed in de gaten en knip iedere drie weken wat stengels af. Daarnaast kun je de rest van de tuin onderhouden door regelmatig met een buxusschaar langs de heggen te gaan, jouw bloemenperkje te harken en de bloemetjes regelmatig te besproeien met de plantensproeier.

Extra decoratie

Maak het geheel af met leuke keramiek of stenen beeldjes hier en daar. Door beeldjes van allerlei figuren toe te voegen aan het totaalplaatje, schep je leven in de brouwerij. Met deze originele ornamenten draag je ook bij aan de leidende sfeer in jouw tuin. Van zen tot provençaals!

Tuinaccessoires zijn er te kust en te keur. Met dit ruim aanbod maak je jouw tuin tot jouw eigen ontspanplekje!