Zoeken

Tuindecoratie: beton

Geef jouw tuin extra dimensie met tuindecoratie van beton

Met tuindecoratie van beton zorg je voor extra dimensie en voorzie je jouw buiten van een trendy, unieke & moderne look. Zo wordt het hier extra fijn toeven tijdens zonnige dagen! Daar zeg je toch geen nee tegen?

Kan jouw tuin wel wat nieuwe impulsen gebruiken? En wil je graag wat nieuwe accessoires toevoegen om meer vorm aan deze buitenruimte te geven? Dan zijn betonnen tuinbeelden zeker iets voor jou. Deze decoraties geven net wat meer flair en zorgen voor een levendig effect. Met tuindecoratie van beton wordt het hier gegarandeerd extra genieten. Laat je inspireren en ontdek welke items passen bij jouw buitenruimte.

Vul jouw buiten met tuindecoratie van beton

Een tuin kan een mooie toevoeging aan het huis zijn, maar dan moet er natuurlijk wel wat in staan! Het inrichten van een balkon of terras is vaak nét iets lastiger dan een woning inrichten. Deze buitenruimtes vragen om andere accessoires dan binnen. Tuinmeubilair is leuk, maar nog niet genoeg voor een mooi buiteninterieur. Vul jouw buiten op met enkele tuinbeelden van beton - of ga all the way met betonnen fonteinen als je er ruimte voor hebt - en je zult elke dag met plezier de tuin inkijken!

Een extra dimensie met tuindecoratie van beton

Tuindecoratie van beton kan een extra dimensie aan de tuin geven. Betonnen tuinbeelden zetten een zeer bepalende sfeer neer, of geven met een kleine subtiliteit het tuinterras een heel eigen karakter. Neem bijvoorbeeld het Boeddha beeld in de tuin. Dit kan een erg kalmerend en zacht gevoel aan jouw buiten geven en staat bovendien erg chique.

Tuindecoraties van beton kunnen de tuin enorm verfraaien. Afhankelijk van de plaatsing van de betonnen items, kunnen ze de aandacht naar zich toe trekken, of juist invloed uitoefenen zonder te overheersen. Een ornament kan onder andere de sfeer versterken of een herinnering oproepen. Ornamenten gemixt met meerdere tuinbeelden van beton zorgen ervoor dat de accessoires elkaar kunnen versterken.

Het fijne van tuindecoratie van beton is dat het zich prachtig vermengt met jouw andere tuindecoratie en tuinmeubelen. Bijvoorbeeld die teakhouten tuintafel! De zachte kussens die je op de tuinstoelen legt vormen een mooi contrast tegenover de betonnen decoraties. Voer dit contrasterend effect nog verder door met gebruik van een hip outdoorkleed.

Tuindecoratie van beton & andere materialen

De keuze wat betreft tuindecoratie van beton of steen is enorm. Zo heb je bloempotten, plantenbakken, vogelbeelden, Boeddha’s, betonnen ballen en andere decoratieve items. Deze kunnen overal in jouw buiten geplaatst worden en elk past goed bij beelden van brons of spullen gemaakt van RVS. Samen brengen ze een mooie sfeer in de tuin!

Tips voor tuindecoratie van beton

We geven je hieronder nog enkele tips voor tuindecoratie van beton.

  • Zorg ervoor dat je een beeld uitkiest dat goed bij de rest van de buitenruimte past.
  • Ga voor betonnen of stenen tuinbeelden die voor jou veel waarde of betekenis hebben. Er zijn talloze opties en desnoods kun je er ook een laten maken.
  • Plaats een tuinbeeld van beton op een plek waar dit item veel kracht uitstraalt. Dit kan een centrale plek op jouw terras zijn of een meer beschutte spot, de keuze is aan jou!
  • Probeer tuindecoratie van beton te combineren met bijvoorbeeld items gemaakt van een contrasterend materiaal. Glimmende, zilveren kandelaren op jouw tuintafel zijn een goede optie! Op deze manier kunnen de tuinaccessoires elkaar versterken of juist neutraliseren.
  • Kies jij ook voor trendy tuindecoratie van beton?