Zoeken

Tuindecoratie van metaal

Tuindecoratie van metaal voor jouw tuinoase

In de mooiste tijd van het jaar – de lente en de zomer - wil je zoveel mogelijk buiten zijn. Ook 's avonds is het fijn om lekker in de tuin of op het terras te blijven zitten. Met tuindecoratie van metaal maak je het buiten extra gezellig, warm en comfortabel.

Vuurschalen voor een gezellige sfeer

Stevige vuurschalen gemaakt van gietijzer zijn bij voorkeur gevuld met goed gesneden houtblokken. Dit zorgt voor een romantische sfeer en een beetje warmte als de nachten koeler worden. Zet ze in het gras op een vlak stuk, dan staan ze stevig.

Barbecue in de tuin?

Praktische tuindecoratie van metaal is onmisbaar tijdens een gezellige, kleine barbecue met vrienden en familie. Verspreid bloempotten van metaal, een mooie boeddha en een stel windlichten. Omdat jouw tuindecoratie gewoon buiten kan blijven staan – het kan wel tegen een stootje! – zijn zelfs spontane barbecues met je vrienden zijn een koud kunstje. In jouw tuin is het namelijk altijd sfeervol! Deze metalen tuindecoratie is overigens ook geweldig als cadeau!

Aantrekkelijke plantenbakken en bloempotten

In jouw tuin vind je natuurlijk planten en bloemen. Presenteer ze in deze mooie potten en bakken van metaal. Ze passen bij zowel houten als rotan tuinmeubelen en bij kleurrijke deco. Met tuinstoelen van metaal roep je bovendien een mediterrane sfeer op.

Metalen tuinaccessoires bij Westwing

Bij Westwing vind je een grote selectie van verschillende tuinmeubelen en bijpassende accessoires voor je metalen tuindecor.

  • Tuinstoelen van aluminium en rotan
  • Romantische tuinstoelen gemaakt van gepoedercoat ijzer
  • Tuin-klaptafels
  • Comfortabele ligstoelen
  • Moderne en kleurrijke tuinfauteuils
  • Tuinbanken met zachte zitkussens
  • Parasols in een elegant puristisch ontwerp
  • Kleine en charmante tuindecoratie van metaal

Tuindecoratie van metaal zorgt voor de fijne details. Stuk voor stuk werken de decoratieve items in deze collectie prachtig samen met groen en kleurrijke bloemen.

Onmisbaar - gieters van metaal

Om je planten en bloemen te bewateren gieters van metaal noodzakelijk. Maar ze zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook buitengewoon charmant! Ze passen bovendien perfect bij jouw mediterrane tuinmeubelen van metaal. Zorg voor een prachtig contrast zorgen de producten met discrete of zelfs sterke tekenen van slijtage, deze geven karakter aan de tuininrichting. Witte gieters van zink zijn de elegante aanvulling op (kunst)rotan tuinmeubelen. Voor extra romantiek in je tuin, presenteer je kleurrijke bloemen in metalen emmers en gieters! Ook leuk voor binnen.

Shop jouw tuindecoratie van metaal bij Westwing!

Verfraai uw tuin- of terrasmeubilair met buitengewone tuindecoraties van metaal. Wij bij Westwing hebben exclusieve producten voor u geselecteerd. Laat je inspireren door stijl en speciale ontwerpen.