Zoeken

Bedden

Sorteren
187 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Bedden voor nieuwe energie!

Elke dag willen we heerlijk uitgerust met volle energie weer aan een nieuwe dag beginnen. Echter, heb je voor deze energie wel het juiste bed nodig! Het moet groot genoeg zijn om jezelf er lekker in uit te kunnen strekken en tegelijkertijd nog steeds comfortabel genoeg om er lekker in te kunnen knuffelen. Daarnaast moeten bedden een goede nachtrust kunnen geven omdat dit de basis is waar je jouw dag mee begint

Waar veel mensen zich waarschijnlijk niet bewust van zijn is dat we bijna de helft van ons leven in een bed door brengen

Bedden: de verschillende modellen

 • Waterbedden Waterbedden hebben in vergelijking met de traditionele matrassen een voorsprong op de functionaliteit. Ten eerste past het matras van dit bed zich perfect aan de rug aan waardoor het bed voor een goede ondersteuning van de wervelkolom zorgt. Met als gevolg dat je een goede nachtrust zult hebben. Ten tweede, is het waterbed in de zomer vaak koel, wat een prettig gevoel zal geven wanneer je gaat slapen.
 • Boxspring van 140 x 200 - Door de bijzondere structuur van boxsprings, met hun bedbodem, top-, boven- en ondermatras, wordt het ligcomfort aanzienlijk verhoogt. Daarbij is het in- en uitstappen vergemakkelijkt doordat de hoogte van de boxspring ongeveer 50 tot 70 centimeter is.
 • Hemelbed & Zelfs als je jouw jeugd achter je hebt gelaten zijn deze bedden zeer populair en welkom, aangezien een hemelbed iedere slaapkamer knus maakt. Zeker wanner hij wordt gecombineerd met een bedrok.
 • Kinderbed of tienerbed- Het kinderbed is het belangrijkste meubelstuk in de kinderkamer. Het is van belang dat het kinderbed of ledikant stevig genoeg is omdat het in de loop van zijn leven veel moet kunnen doorstaan. Aldus, zou stabiliteit, comfort en veiligheid van dit soort en type bedden voorop moeten staan. En wat dacht je van een bed met lades of een bed met glijbaan?
 • Hoogslaper - Een stapelbed en/of hoogslaper wordt vooral in kamers gebruikt waar weinig ruimte beschikbaar is. Op deze manier kan je de kamer zo optimaal mogelijk gebruiken, wat super handig is!
 • Tot slot heb je nog: ledikanten & campingbedjes voor kleine kindjes, design bedden, ronde bedden, een autobed of een hangbed.

  Afmetingen bedden

  Bij de aankoop van een bed is de maat meestal een van de belangrijkste criteria!

 • Een eenpersoonsbed van 90 x 200 - Eenpersoonsbedden kunnen een afmeting van 80 x 200 cm tot 96 x 215 cm hebben, waarbij de meest standaard maat 90 x 200 cm is. Dit is natuurlijk voldoende voor een persoon.
 • Een twijfelaar van 120 x 200 - Een twijfelaar is met zijn afmeting van 120 x 200 cm een reddende engel. Dit type bed is namelijk net iets groter dan een eenpersoonsbed en net iets kleiner dan een tweepersoonsbed.
 • Tweepersoonsbed van 140 x 200- Tweepersoonsbedden met een gemiddelde afmeting van 140 x 200 cm  bieden genoeg ruimte en plaats voor twee.
 • Een queen size bed van 160 x 200 cm - Queen size bedden hebben een afmeting van 160 cm x 200 cm. Een queen size bed is een perfecte oplossing als je geen kingsize bed kunt of wilt plaatsen.
 • Kingsize bed / groot bed van 180 x 200 - Kingsize bedden zijn de grootsten onder de verschillende soorten bedden, met een afmeting van 180 x 200, 180 x 220 of 190 cm × 200 cm. Deze bedden zijn erg geliefd onder de mensen die grote slaapkamers hebben.
 • Ook het materiaal is van belang. Kies je voor houten bedden - een grenen bed, steigerhouten bed & of een metalen bed? En ga je voor een uitschuifbaar bed?

  Combineer je bed bovendien altijd met goede bedbodems, lattenbodems, een schotelbodem, een mooi hoofdbord, mooi beddengoed, warme dekbedden, elegante nachtkastjes, en praktische kledingkasten.

  Ben je eruit? Wordt het een koloniaal bed of een chic zwart bed? Bij Westwing shop je jouw nieuwe bedden!