Zoeken
Andrea House

Andrea House

Hoe je van je huis een echt thuis maakt? Door je te omringen met de mooiste accessoires van Andrea House. Dit inspirerende merk – gevestigd in Barcelona – staat voor charme, design en kwaliteit. Het resultaat? Lampen, fotolijsten, badkamer- en keukenproducten die ervoor zorgen dat thuiskomen nog fijner wordt.
Sorteren
91 Producten
Sorteren

Andrea House: Natuurlijke decoratie en serene stijl

Andrea House is een decoratiebedrijf dat meer dan 25 jaar geleden ontstond in een industrieel pakhuis in het begin van de 20e eeuw in het centrum van Barcelona. De oprichter, Ricardo Morant, is erin geslaagd zijn passie voor decoratie door te geven aan zijn twee dochters, Andrea en Carlota. Met z'n drieën vormen zij de alma mater van Andrea House: een familiemerk met een moderne stijl, dat traditie combineert met ervaring, functionaliteit en trend.

De eerste collectie van Andrea House bestond uit 20 artikelen. Vandaag heeft het al een catalogus met meer dan 1.500 producten en een aanwezigheid in meer dan 50 landen over de hele wereld. Meubels, decoratieve objecten, badkameraccessoires, keukencomplementen, verlichting, textiel... Ze omvatten alles wat nodig is om mensen te helpen ruimtes te creëren die sfeer hebben en die hun smaak en persoonlijkheid overbrengen.

Kleine meubelstukken en decoratie die je bij dit merk kan vinden

De meubelstukken van Andrea House, zoals handdoekenrekken en wc-papierhouders, onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit van materiaal, tijdloze ontwerpen en stijlen die variëren van de meest puristische Scandinavische tot de meest moderne rustieke en Bohemian chique stijl. De keuken- en badkameraccessoires van Andrea House helpen om een warme en gastvrije sfeer te creëren en omarmen de langzame beweging.

De verlichtingsstukken nodigen uit tot spelen met licht om een 100% serene en stijlvolle omgeving te creëren. Het thuistextiel dat we bij Andrea House kunnen vinden gaat verder met de filosofie van het merk om interieurs te creëren met een neutrale basis. Ze worden gekenmerkt door lichte kleuren, geïnspireerd door de natuur, die de kamers helder en ruimtelijk maken.

De decoratieve objecten van Andrea House worden beheerst door seizoensgebonden paletten en afwerkingen. Vazen, kaarsen, dienbladen, spiegels, beeldjes, doeken, lijsten, manden, bloempotten, enzovoort, enzovoort. Ze hebben een lange lijst van artikelen die trendy zijn, zodat jouw huis up-to-date is en het niet ontbreekt aan details.

Het decoratief concept van Andrea House

Bij Andrea House begrijpen ze decoratie als een manier om onze naaste en dagelijkse omgeving – en daarmee onze emoties – te veranderen. Daarom voldoen hun producten aan de eisen van het zogenaamde "emotionele design": in staat om mensen te helpen bij het creëren van ruimtes met sfeer. Alle producten zijn perfect om leven te brengen in ons eigen hoekje van de wereld: onze woning.

Stijlen die het best passen bij Andrea House

Hun meubels en accessoires zijn ideaal voor woningen met een natuurlijke en moderne stijl, met Bohemian en rustieke accenten. Daarom zijn de belangrijkste materialen hoogwaardige houtsoorten, plantaardige vezels, metaal in goud of zwart en katoen en linnen als textiel. De kleuren van Andrea House? Altijd eenvoudig, elegant en helemaal niet uitgesproken, om ruimtes te creëren die sereen en vol leven zijn, in harmonie met onszelf.

Een familiebedrijf, gerund door een vader en zijn twee dochters, dat ervaring en moderniteit combineert, met exclusieve producten, persoonlijke aandacht en een service aangepast aan de behoeften van elke klant; hun goede werk en smaak zal je overtuigen!