Zoeken

Metalen buitenlampen

Sorteren
137 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Verlicht je tuin met een buitenlamp van metaal

Kies je voor buitenlampen van metaal dan kies je voor lampen die mooi én zeer duurzaam tegelijk zijn. Met een buitenlamp van metaal maak je de ruimte rond je huis stijlvol en veilig af. Samen met mooie tuinaccessoires en tuinmeubelen, transformeer je je tuin, terras of balkon tot een ontspannende plek.

Laat je inspireren en kies jouw favoriete buitenlamp van metaal om de perfecte sfeer te creëren in je buitenruimte. Om je huis van buitenaf in een bijzonder licht te plaatsen, is het de moeite waard om voor meerdere lampen te kiezen. Afhankelijk van je wensen, kies je de buitenlampen van metaal die bij jou passen.

De buitenlamp van metaal

Metaal is als materiaal bij uitstek geschikt voor buitenlampen omdat het robuust en eenvoudig te reinigen is. Kies voor een modern of klassiek ontwerp met geavanceerde LED-technologie of zonnesensoren. Om de lamp te integreren in jouw stijl, kies je voor subtiele, staande lampen, extravagante sfeermakers bij de entree of kleine spots die je planten en bomen in de spotlights zetten. Op deze manier kun je sfeer creëren en specifieke delen van je tuin uitlichten.

Praktische eigenschappen

Vooral bij de entree en langs de tuinpaden worden buitenlampen met een bewegingsmelder aanbevolen. Ze besparen veel energie, hebben geen stopcontact nodig als ze zonnesensoren hebben en zorgen voor licht op precies het juiste moment. Alleen wanneer er beweging voor de sensor is, reageert de lamp en gaat het licht aan. Prettig én veilig tegelijk dus! Ook langs de tuinpaden is buitenverlichting van metaal prettig. Het geeft sfeer, maar zorgt er ook voor dat je eenvoudig de weg kunt vinden.

Tip: Stopcontacten voor buiten kunnen eventueel in kleine zuilen of decoratieve stenen worden verborgen en vormen zo een veilige stroombron voor buiten. Zo houd je je tuin mooi én veilig.

Licht in de kleinste hoekjes

Een lamp met bewegingsmelder aan de wand van de garage bevestigen is ook een goed idee. Zo kun je, zonder lichtschakelaar, goed licht verspreiden. Vind in de schemering eenvoudig je weg van de garage naar de voordeur en het sleutelgat in de deur.

Tijdens gezellige avonden in de tuin, is sfeerlicht belangrijk. Kies voor een leuke tafellamp of een kleurrijke staande lamp die voor sfeervol licht zorgt.

Of het nu regent of sneeuwt; de buitenlampen van metaal staan hun mannetje het hele jaar door. Van moderne lantaarns van roestvrij staal tot puristische tafellampen en klassieke wandlampen.

Metalen buitenlampen koop je online bij Westwing

Waar op je terras, balkon of in de tuin ga jij de metalen buitenlampen van Westwing gebruiken? Bekijk hier onze exclusieve selectie metalen buitenlampen