Zoeken

Bruine fauteuils

Sorteren
42 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Bruine fauteuil: een heerlijke plek om te ontspannen

Bruine fauteuils zien we niet heel veel terug in onze hedendaagse interieurs, wat eigenlijk eeuwig zonde is. Zo’n fauteuil straalt namelijk een uniek, eigen karakter uit en kan je woonkamer net dat beetje extra flair geven. Bovendien creëer je met dit zitmeubel een heerlijke plek om even te ontspannen na een lange dag!

Met bruine fauteuils zit je altijd goed

Om te beginnen is het altijd een uitstekende keuze om een bruine fauteuil in huis te plaatsen. De kleur van deze stoel zien we veel terug in onze woningen: denk bijvoorbeeld eens aan al die houten vloeren en kasten. Een bruin meubelstuk sluit daarom vaak mooi aan op je bruingekleurde vloer. Daarnaast zorgen bruintinten voor een zachte en warme sfeer en laat deze kleur ons de natuur ervaren, gewoon in onze eigen woonkamer! Hout, aarde en zand zijn natuurelementen die meteen in je opkomen wanneer je deze tint ziet.

Bruine fauteuils verrijken je woonkamer door de rust die ze met zich meebrengen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een donkerbruine of vintage bekleding; het is maar wat jij het mooist vindt en wat het beste binnen jouw interieur past. Jij bepaalt zelf het model en de stijl.

Een fauteuil in het bruin om te ontspannen

Na een slopende dag op je werk vol met uitputtingsslagen, vermoeiende collega’s en stressvolle deadlines, is het heerlijk om even lekker tot rust te komen in je woonkamer. Haardvuurtje aan, muziekje op en even geen zorgen aan je hoofd. Klinkt dit je als muziek in de oren? Probeer dan eens een bruine fauteuil uit waar je lekker op kunt neerploffen na een vermoeiende dag. Kies voor een relaxfauteuil of oorfauteuil die jouw energiepeil weer langzaam aanvult. Succes gegarandeerd!

Combineren met bruine fauteuils

Er zijn ontzettend veel leuke combinatiemogelijkheden met bruine fauteuils. Je moet voor jezelf bedenken wat je wel of niet aanspreekt en wat het beste binnen je interieur past. Om je wat inspiratie te geven volgen hier enkele tips.

  • Een fauteuil in het bruin schreeuwt eigenlijk om kleine sierkussens. Een mooi zwart designkussen geeft een moderne look aan je stoel, terwijl een gebloemd exemplaar de nostalgische look versterkt.
  • Lekker aan het bijkomen in je bruinkleurige fauteuil? Plaats dan een kleine salontafel naast jouw stoel. Met minimale inspanning kun je jouw kopje koffie of thee pakken.
  • Ook superleuk en fijn naast jouw fauteuil: een bijpassende hocker. Hier kun je jouw voeten makkelijk op kwijt en wordt het relaxen nóg fijner. Ook kun je een dienblad op de hocker plaatsen en je hebt meteen een originele bijzettafel te pakken.
  • Een trendy plaid op je fauteuil biedt niet enkel warmte, maar geeft ook een mooi effect aan jouw bruine fauteuil. Naast een plaid kun je bijvoorbeeld ook een schapenvacht neerleggen op de stoel voor een éxtra zacht effect en zitcomfort. Wil je een zachte ondergrond voor jouw voeten? Leg het vachtje dan op de vloer voor de stoel.
  • Fauteuils zijn er in ontzettend veel soorten en maten. Eén ding is echter zeker: of je nu kiest voor oorfauteuils, een draaifauteuil of een relaxfauteuil, al deze bruine fauteuils zitten héérlijk!