Zoeken

Gordijnen - Beige

Met beige gordijnen weet je zeker dat je goed zit

Met beige gordijnen voor de ramen weet je altijd zeker dat je goed zit! Beige past zich aan veel stijlen aan, is een goede achtergrond voor veel andere kleuren en gaat je met zijn tijdloze karakter niet snel vervelen.

Knopen doorhakken met gordijnen in beige.

Jij bent een twijfelkont, een fladderaar en vindt al snel iets leuk... Dan kan het knap lastig zijn wanneer je voor een vernieuwing van je interieur komt te staan. Net verhuisd of echt zin in een home makeover? Ten eerste denk je dan aan het eindplaatje. Welke stijl wil je in huis halen? Voor jou is dat geen gemakkelijke vraag. Beste advies: leg een tijdloze, neutrale basis. Houd de bekleding en de vloer simpel en kies voor beige gordijnen!

Door te kiezen voor beigekleurige raambekleding kun je verder heel makkelijk spelen met woonaccessoires in andere kleuren. Blauw, goud, grijs of taupe voor een ton-sur-ton effect: het kan allemaal. Zo plaats je in de woonkamer bijzetters in een opvallende tint en houd je het in de slaapkamer rustig in één tint. Bijvoorbeeld met beige bedlinnen. Een heerlijke nachtrust gegarandeerd!

Welke beige gordijnen?

Oké, de keuze voor gordijnen in het beige is gemaakt, maar dan kom je vervolgens weer voor de vraag te staan welke het dan precies gaan worden. Wat voor materiaal, welke beigetint, de dikte van de stof, wel of geen print…?

Al deze kenmerken hebben invloed op de uitstraling. Linnen beigekleurige gordijnen zijn anders dan exemplaren van katoen. En beige kan zandkleurig zijn, of meer richting taupe of bruin gaan. En wil je liever een verduisterend gordijn of een licht doorlatend overgordijn? Aan jou de keuze!

Beige gordijnen: stijlbasis

Net als in fashion, zie je in magazines, cafés en andere publieke ruimtes ieder seizoen weer nieuwe trends voorbijkomen. Superleuk, maar soms best lastig om hier een keuze uit te maken. Met beigekleurige gordijnen leg je een basis voor elke stijl! Welke exemplaren je ook kiest qua materiaal, bij verschillende looks vervullen ze een hele slimme functie.

Maak het Country Chic met beige gordijnen

Country Chic? Dat is landelijk, licht met veel grijs, wit en beigetinten. Beige gordijnen zijn simpelweg onmisbaar in dit plaatje. In de woonkamer met een landelijke stijl vind je een wit gelakte houten kast, een steigerhouten salontafel, witte bank en accessoires van riet of hout. Kies hier linnen beigekleurige raambekleding. Deze stof heeft een natuurlijke uitstraling en is redelijk licht. De perfecte basis.

Beige gordijnen: The Etnic Look

Ben je van plan je interieur een echte trendupdate te geven? Ga dan voor etnische flair! Veel kleurige prints en opvallende decoratieve objecten komen extra mooi naar voren met beige gordijnen als achtergrond.

Terwijl grote, felkleurige Afrikaanse manden shinen tegen de muur, kussens met opvallende prints vrolijk de ruimte in stralen, zorgt beigekleurige raambedekking voor een fijne balans. En het benadrukken van een trendy stijl!

Beige gordijnen: goed met kleur

Beigetinten zijn perfect te combineren met andere, meer uitgesproken kleuren. Maak het bijvoorbeeld warm en elegant door beige gordijnen te combineren met het wijnrode marsala en helder blauw. Een supercombi!

Eenvoudige beigekleurige gordijnen of voiles halen een oranje gekleurd vloerkleed en kussens met print op de bank supermooi naar boven. Zo blijft het rustig, maar levendig genoeg.

Tip:

Mocht je jouw raambekleding in beigetint zat zijn - we kunnen het ons haast niet voorstellen, maar we geven je toch de tip - dan kun je de gordijnen bijvoorbeeld makkelijk zelf wit maken, of wit laten verven.

Maar voor nu: stop met twijfelen en ga over tot kopen van fijne beige gordijnen bij Westwing!