Zoeken

Badtextiel

Sorteren
144 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Badtextiel: Van handdoeken tot Douchegordijnen

Absoluut onmisbaar in de badkamer: badtextiel zoals handdoeken, badlakens, washandjes, badmatten en natuurlijk mooie accessoires. Ook daarvoor ben je bij Westwing aan het juiste adres!

Badtextiel: washandjes

Was jij je normaalgesproken puur met de blote hand? Dit hoeft niet meer! Er bestaat een lekkerder, rustgevender alternatief hierop; washandjes.

Als je er eenmaal onder staat, kun je er geen genoeg van krijgen; de douche. Heerlijk, die warme stralen op je lichaam. Of ben jij meer fan van lekker in een bad vol sop liggen en weg te dromen? Allebei hebben een erg relaxende werking, maar je wordt er niet vanzelf schoon van. Een setje washandjes of hydrofiele washandjes helpt hierbij!

Vrolijk de badkamer in en uit!

Met een set mooi badtextiel maak je je douche- en baddersessies een stuk comfortabeler. Niet alleen kom je lekker schoon en fris de badkamer uit, maar ook nog extra ontspannen. Ze zijn meestal gemaakt van katoen en bevatten kleine katoenen haartjes. Niet alleen zorgt het strelen van deze haartjes over je lichaam ervoor dat je je lichaam grondig kunt schoonmaken en kunt afdrogen, maar ook werken ze als een soort massagemiddel. Zet je voeten op een zachte badmat en droog je af met een dikke badhanddoek. Van je gezicht tot aan je voeten voel je je iedere ochtend en iedere avond als herboren! Kies voor het juiste badtextiel!

Badtextiel: ruime keuze

Badtextiel is er in verschillende kleuren. Voor de kids zijn er zelfs handdoeken en washandjes in allerlei verschillende vormen. Denk aan leuke diertjes zoals een vrolijke papegaai, compleet met de meerkleurige lichaamsdelen en oogjes. Is jouw kind een grotere fan van een hondjes? Of misschien wel paarden? Maak van het douchen en baden een leuke gelegenheid door leuk badtextiel te gebruiken. Voor onszelf kiezen we waarschijnlijk graag voor dikke, zachte handdoeken om ons te drogen na een douche of bad. Kies je voor fris wit of voor exemplaren in zacht pastel? En worden het grote douchehanddoeken of baddoeken of kleinere, handzame exemplaren? Zorg altijd dat je een aantal handdoeken in verschillende maten schoon op voorraad hebt. Voor de onverwachte gast!

Tip

Je hoeft washandjes niet alleen voor het badderen te gebruiken. Washandjes blijken ook goed te werken als verkoeling. Nu het hooikoortsseizoen in volle gang is, is het voor zowel jong als oud aan te raden een vochtig washandje mee op pad te nemen. Washandjes lenen zich ervoor zich te vullen met ijsklontjes als je even last hebt van kriebelende ogen. Je legt het washandje op je oog en voor je het weet is de kriebel weg. Daarnaast zijn washandjes ook erg goed te gebruiken voor het schoonmaken van andere voorwerpen. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van stof van je meubilair of zelfs het poetsen van het interieur van je auto!

Badtextiel: verrijk je badkamer

Om je badkamer te verrijken kies je voor badtextiel dat past bij jouw stijl. Met print, effen, licht of donker. Ga voor harmonie of voor een mooie mix aan stijlen of bijzonder contrast. Welke set badtextiel kies jij uit voor in jouw badkamer?