Meld je aan en ontvang een € 15 voucher!

Binnenkijken

Ben jij altijd op zoek naar inspiratie? Wissel jij vaker van woonstijl dan van een paar schoenen? Ben je nieuwsgierig hoe je verschillende woonstijlen toe kunt passen in je eigen huis? Bekijk dan de verhalen van prachtig ingerichte huizen van de mensen die er zelf wonen. In deze rubriek kijken we binnen bij  allerlei verschillende huizen met verschillende interieur stijlen en vertellen de bewoners hoe ze tot dit prachtige geheel zijn gekomen. Laat je verrassen door de bijzondere stijl en kleurcombinaties en shop direct de meubels en accessoires van de bewoners. Binnenkijken bij iemand was nog nooit zo leuk en inspirerend!

brand ambassador kirsten

Binnenkijken in Kirsten's sfeervolle hoekwoning

brand ambassador loes in haar drive-inwoning

Binnenkijken in Marloes' jaren '70 drive-in woning

binnenkijken bij brand ambassador denise

Binnenkijken in Denise's woning aan het water

kae sutherland en haar gezin

Binnenkijken bij Kae Sutherland in Portugal

nicoline beerkens met kinderen in hun huis in caiscais

Binnenkijken bij Nicoline Beerkens in Cascais

florine hofstee op de bank in haar beachy beige interieur woondroom in haarlem

Kijk je ogen uit in het droominterieur van Florine Hofstee

Maria Tailor op beige bank

Binnenkijken bij onderneemster Maria Tailor

Sandra Ysbrandy in haar landelijke leefkeuken

Binnenkijken bij tv-kok Sandra Ysbrandy

jolielot in haar interieur

Binnenkijken in de tuin bij interieurstyliste Jolielot

Bo Wilkes in haar woonkamer

Binnenkijken bij Echte Gooische Moeder: Bo Wilkes

iris enthoven aan haar eettafel

Binnenkijken bij presentatrice & radio-sidekick Iris Enthoven

monica geuze in haar huis

Binnenkijken bij presentatrice & YouTuber Monica Geuze!

lois-schindeler voor een houten wandkast

Exclusief binnenkijken bij kunstenares en model Lois Schindeler

theo-bert-pot op een oranje bank

Westwing's Woonmaand - binnenkijken bij Theo-Bert Pot ofwel The Nice Stuff Collector

carolien-spoor: op een beige stoel aan een houten tafel

Binnenkijken bij actrice Carolien Karthaus-Spoor!

vrouw op beige stoel met zwarte poten

Binnenkijken bij Digital Content Creator & twins-mom Vero Baez in hartje Amsterdam

vrouw op een witte stoel met zwarte poten

Exclusief binnenkijken bij blogger, influencer en ondernemer Moderosa!

maria-elena op een zwarte stoel aan een houten ronde tafel

Binnenkijken bij vintage-schatzoeker Maria-Elena Groenewoud

vrouw in de deuropening met toupe gordijnen en witte koffiemok

Binnenkijken bij Karlijn Visser, co-founder Holistik

emilie sobels: auteur, spreker, en onderneemster

Binnenkijken bij ondernemer, spreker en auteur Emilie Sobels

man in woonkamer met zwarte kast en houten fotolijsten

Binnenkijken bij interieurfotograaf en Instagram-fenomeen RMariusB

de healthy sisters in grote witte stoel

Binnenkijken bij de Healthy Sisters

Portret van vrouw in beige woonkamer

Binnenkijken bij Annarike Roberte

Gezin Manon Tilstra op de lennon bank in de woonkamer

Binnenkijken in het cleane interieur van Manon Tilstra

schilderij in kinderkamer

Binnenkijken bij Danie Bles

Woonkamer Eric Kuster

Binnenkijken bij Eric Kuster

anna nooshin en romy bresseleers

Binnenkijken bij Anna Nooshin thuis en op kantoor

Of je nou op zoek bent naar inspiratie, van interieur design houdt of gewoon een beetje nieuwsgierig bent, binnenkijken in iemands interieur is altijd leuk. Vooral omdat elk huis en appartement er anders uit zal zien, iedereen heeft tenslotte een andere smaak en zal een persoonlijke touch geven aan hun interieur. Zo zullen twee interieurs nooit op elkaar lijken en kunnen wij niet alleen iets over interieur design maar ook over de bewoner van de ruimte leren.

Net zo benieuwd als ons om een glimp van de interieur stijlen van anderen te krijgen? Dan zit je hier goed, kijk op je gemak lekker binnen in de appartementen en huizen van bekendheden!

Binnenkijken bij de interieur experts

Voor iedereen die graag alle tips en tricks van interieur design wilt leren, raden we aan snel een kijkje te nemen in de interieurs van de experts. Al je verwachtingen worden zeker vervuld met hun diverse en creatieve interieurs! Neem bijvoorbeeld een kijkje in het interieur van Theo-Bert Pot en leer hoe je kleur kan gebruiken voor een spannend interieur. Ben je op zoek naar inspiratie voor je buitenruimte? Neem dan snel een kijkje bij interieurstyliste en content creator Jolielot.

Een oog voor detail komt goed van pas voor een persoonlijke touch en is belangrijk in elk interieur, vooral een luxe interieur. Dit zie je ook perfect terug in de koninklijke interieurstijl van fotograaf Roel Marius Brouwer.

Fashionista’s: styling expert in de mode en interieur wereld

Ook iedereen in de fashion wereld zal veel verstand en gevoel hebben voor een mooi interieur en we hebben hier het bewijs. Ga nog even langs bij Lois Schindeler, niet alleen haar interieur maar ook haar kunst zal je inspireren.

Binnenkijken in de oase van content creators

Licht, luchtig en rustig. Dit zijn thema’s die je terug ziet komen in de huizen van content creators. Niet verrassend, want ze zijn vaak niet alleen content creators, maar ook ondernemers, tv-presentatrices, moeders en nog veel meer. Wij snappen dan ook wel dat ze rust in huis creëren, om niet alleen in te werken maar ook in te ontspannen. Benieuwd hoe dit er uit ziet? Neem dan een kijkje is de beige oase van Annarike Roberte en Moderosa. Ook mochten we binnenkijken bij Anna Nooshin. Zij speelt met kleurrijke accenten in haar lichte interieur. Benieuwd hoe je een rustige kleur als beige kunt stylen? Neem dan eens een kijkje in het interieur van Monica Geuze of beleef de beige woondroom van Maria Tailor of Gooische moeder Florine Hofstee. Verder is het Amsterdamse huis van Vero Baez zeker het binnenkijken waard. Maar ook het interieur van Iris Enthoven is na de verbouwing een echt pareltje geworden. Een ding is zeker: ze hebben allemaal een insta-worthy interieur!

Een ander soort oase

Niet alle content creators kiezen een rustige oase als thema voor hun interieur. Manon Tilstra kiest liever voor een mix van stijlen en neutrale kleuren met zwarte accenten. Maar ook in het interieur van Echte Gooische Moeder Bo Wilkes kijk je je ogen uit door de verfijnde combinaties. Kun je wel wat zomerse inspiratie gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij interieurontwerpster Nicoline Beerkens in het prachtige Cascais (Portugal).

Be bold: een sprekend interieur

In tegenstelling tot een rustige oasis, kan je natuurlijk ook kiezen voor een gedurfd interieur. Dit doe je door bijvoorbeeld met kleur, patronen of decoratie te spelen. Zo combineren Carolien Spoor en Danie Bles verschillende stijlen voor een perfecte mix van oud en nieuw in hun interieur. De vintage-schatzoeker Maria-Elena Groenewoud kiest liever voor iets ouds en zet haar huis vol met prachtige antieke en unieke vondsten. Verder kun je ook nog binnenkijken in het donkere monochrome interieur van Erik Kuster. Je zal je in ieder geval niet vervelen wanneer je binnenkijkt in deze bold interieurs.

De binnenkijk pret houdt nog lang niet op!

Naast de industrie experts en content creators zijn er natuurlijk veel meer bekendheden die hun mooie interieur smaak met ons willen delen. Daar worden we natuurlijk blij van! Zo kan je bijvoorbeeld binnenkijken in het holistik interieur van Karlijn Visser.

Inspiratie voor specifieke kamers nodig?

Ook wanneer je op zoek bent naar kamer inspiratie, raden we je aan eens in het interieur van anderen te kijken. Anna Nooshin en Emilie Sobels delen bijvoorbeeld leuke ideeën met ons voor een home office.

Foodies opgelet: kijk hier eens naar binnen

Heb jij een passie voor interieur design en eten? Dan hoef je niet verder te zoeken, we hebben alle inspiratie die je maar zou willen hier. De Healthy Sisters zullen je meer vertellen over lekker eten en het creëren van aan gezellige sfeer. Ook mochten we binnenkijken bij tv-kok Sandra Ysbrandy. Zij deelt een recept voor een overheerlijke pittige-paprika pompoensoep met kokosroom. Dat smaakt naar meer!