Zoeken

Kerstservies

Sorteren
89 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Mooie en trendy kerstservies

De echte kerstliefhebber kan niet zonder een mooi traditioneel kerstservies. Het leukt je tafel helemaal op tijdens de kerstavonden! Kerstservies is dan ook onmisbare kersttafel decoratie. Een porseleinen bord, een marmeren flessenkoeler of een kristallen wijnglas. Wat staat er tijdens de feestdagen bij jou op tafel?

Kerstservies voor een speciaal kerstdiner

Tijdens de feestdagen pakken we vaak helemaal uit: de mooiste kersttafelkleden worden uit de kast getrokken en de meest feestelijke kerstversiering wordt opgehangen. Een mooie set kerstservies mag dan ook zeker niet ontbreken op tafel. Je wilt je gasten natuurlijk wel verwennen! Tijdens een speciaal kerstdiner is dit servies ongetwijfeld de eyecatcher van jouw eettafel.

De tijd dat servies bijzaak was en alles alleen maar draaide om de gerechten op de borden, is voorbij. Het kerstservies mag gezien worden! Wil je dat jouw tafel tijdens kerst er net zo uitziet als een chique sterrenrestaurant? Maak dan veel gebruik van sierlijke vormen, donkere kleuren en glanzende materialen. Combineer diepe rood-, groen- en blauwtinten met kleuren zoals zwart, grijs en goud.

Voor een speciaal kerstdiner zit je met gouden kerstservies altijd goed. Een chique uitstraling, een subtiele look en erg fijn servies. Goud is de kleur voor warmte en gezelligheid. Ga je volledig voor goud of kies je voor elegant wit met een gouden touch? En wie zegt dat je dit servies alleen tijdens kerst mag gebruiken? Een beetje extra goud kan nooit kwaad!

Kerstservies in verschillende stijlen

Net zoals al onze andere kerstversiering, hebben wij ook een groot aanbod aan kerstservies waarbij de stijlen heel erg uiteen lopen. Het servies verschilt in kleur, materiaal, grootte, product en vorm. Wij lichten de verschillen tussen al dit servies graag toe!

Allereerst zien we verschil in het materiaal. Daar heeft Westwing maar liefst tien verschillende van! Dus er zit gegarandeerd een perfecte match voor jou bij. Keramiek, porselein of metaal: het materiaal draagt bij aan de uitstraling van jouw kerstservies. Zo zorgt een marmeren snijplank voor luxe, terwijl een metalen broodschaal het allemaal juist erg minimalistisch houdt.

Daarnaast heeft alle servies zo z’n eigen kleuren en patronen. Goudkleurig, wit, transparant en zwart zijn de meest gekozen kleuren voor een speciaal kerstdiner. Dit betekent uiteraard niet dat je geen andere kleuren kunt bestellen! Ook is er servies te vinden in de traditionele kerst kleuren groen en rood. Of wil je een keer iets anders? Dan is rosékleurig servies een echte aanrader!

Welk kerstservies heb je nodig?

We horen het je denken: leuk hoor, al dat servies, maar wat heb ik allemaal nodig voor mijn kerstdiner? Daar kom je gelukkig snel genoeg achter! Eerst is het belangrijk dat je op een rijtje zet wat je allemaal wilt serveren. Ga je voor twee, drie, vier of zelfs vijf gangen? En zijn dat eenpansgerechten of meerdere kleine gerechten bij elkaar?

Zodra je dat weet, kun je gaan nadenken over welk servies je nodig hebt. Kies je voor kleinere gerechten? Dan is het verstandig om flink wat kleine bordjes en schaaltjes in te slaan. Zo weet je zeker dat je voor elke gang genoeg in huis hebt.

Kies je juist voor grote gerechten? Of zelfs een mix tussen grote en kleine gerechten? Zorg er dan voor dat je zowel grote als kleine borden en schalen bij de hand hebt. Voor een prachtig effect dek je de tafel in laagjes: je begint met een groot bord en stapelt daar in juiste volgorde de kleine bordjes of schaaltjes bovenop. Zo werkt elke gast het servies af tijdens je kerstdiner!

Kerstservies online kopen bij Westwing

Al dat lekkere eten moet toch ergens worden opgediend? Maak jouw kerstonbijt, kerstdiner en kerstborrel extra speciaal met het servies van Westwing! We voorzien je graag van persoonlijk advies zodat ook jij deze kerst een stijlvol kerstdiner tegemoet gaat! Want je wilt natuurlijk wel iets spectaculairs op tafel zetten.

Het grootste, mooiste en beste kerstservies vind je alleen bij Westwing! Dé online webshop voor al jouw kerstessentials. Van bestek tot aan snijplanken en van wijnglazen tot aan peper- en zout molens. Servetten, placemats en borden mogen uiteraard ook niet ontbreken. Servies van hoogwaardige kwaliteit waarbij iedere set unieke kenmerken heeft. Wat serveer jij je gasten deze kerst?