Zoeken

Pieken

Sorteren
6 Producten
Sorteren

De perfecte piek op de kerstboom

De kerstballen, kerstslingers, kerstboomhangers en andere kerstboomversiering liggen alweer in de winkels en langzaamaan hoor je de kerstmuziek steeds vaker op de radio. Inderdaad: Kerstmis komt er weer aan! Dat betekent het tijd is om de (kunst)kerstboom op te tuigen!

Als je een kerstboom gaat versieren is het moment suprême toch echt wel het plaatsen van de piek! Ben jij nog op zoek naar de perfecte piek voor jouw kerstboom? Dan is het jouw geluksdag! Wij weten als geen ander hoe je de perfecte piek uitkiest. Ga jij voor de traditionele kerstpiek of neem je een ster als kerstboompiek?

Een piek op de kerstboom als de kers op de taart

“Rockin' around the Christmas tree”, heb je het nummer alweer in je hoofd? Geweldig! Want alleen als je in de kerststemming bent, maak je de beste keuze wat betreft de piek op jouw kerstboom. Dus zet je favoriete kerstnummers op, haal kerstkoekjes in huis en het optuigfeest kan beginnen!

Een kerstboom zonder een piek is net zoals een feestje zonder muziek: nét niet af dus! Een piek op de kerstboom is als een kers op de taart: dé perfecte toevoeging die zorgt dat het geheel extra straalt. Een erg belangrijke toevoeging die je zeker niet wilt overslaan! Maar hoe kies je nou de juiste?

Speciale pieken als ware eyecatchers

Het is natuurlijk erg leuk om een traditionele kerstpiek bovenin je boom te hebben, maar wat nog leuker is om een speciale piek te hebben! Dan wordt de piek dé eyecatcher van de kerstboom én van je kamer. Als mensen binnenlopen, is het eerste wat ze opvalt die o-zo mooie piek op de kerstboom!

Kies daarom voor een kerstmannetje als kerstpiek. Dit leuke figuur bewaakt elke dag en nacht je prachtige kerstboom! Of wat dacht je van een kerstzuurstok of een arrenslee? Met deze figuren geef je je kerstboom een leuke, speelse twist. En ben je ook nog eens reuze origineel! Extra leuk als je kerstbezoek ontvangt: zo maak je pas echt indruk.

En als je het echt niet weet, kun je natuurlijk altijd voor de kerstster gaan. De ster is namelijk altijd goed! Het symboliseert de ster van Bethlehem, die de drie koningen naar Bethlehem leidde. Toen de drie koningen de ster volgen, kwamen ze op de plaats waar Jezus werd geboren! Met een sterrenpiek draag je dus helemaal bij aan de ultieme kerstgedachte. Eentje die je jarenlang kunt gebruiken!

Wil je je piek op de kerstboom aanpassen op de rest van je kerstdecoratie? Kies er dan eentje die past bij de rest van de kleuren. Een (rosé)gouden piek bij gouden kerstballen en -decoratie, en een witte die past bij sneeuwachtige items. Of wat dacht je van een rode of groene piek, die perfect past bij je kerstkrans?

Piek voor de kerstboom online kopen bij Westwing

Bij Westwing vinden wij het belangrijk dat er voor iedere (kunst)kerstboom dé perfecte piek is te vinden. Daarom hebben we bij Westwing pieken in verschillende kleuren, materialen, vormen en uiteraard prijzen. Genoeg inspiratie dus! Er is er altijd wel eentje te vinden die jouw kerstboom extra opvrolijkt.

Allereerst verschil in materiaal: we hebben pieken gemaakt van kunststof, glas, papier en metaal. Wil je graag dat jouw kerstboom luxe uitstraalt? Dan is een glazen piek op de kerstboom precies wat je zoekt! Of heb je juist huisdieren of kinderen en wil je je kerstversiering behoeden voor omstoot-akkefietjes? Ook kunststoffen pieken zijn erg mooi! En als ze op de grond vallen, zijn ze niet meteen kapot.

Goud, rood, wit, zilver of zwart: ook qua kleur zijn er genoeg mogelijkheden! Wil je dat jouw piek goed opvalt? Zorg dan dat de kleur van de piek van de kerstboom anders is dan jou andere kerstversiering. Zo matcht een gouden piek perfect bij een roodkleurige kerstboom! Liever wat rust creëren? Dan kies je voor een piek die perfect bij jouw interieur past.

We geven je graag advies. En ben je er al uit? Dan bestel je je favoriete kerstdecoratie eenvoudig vanaf je luie kerststoel! Want je bent al druk genoeg met het diner en kerstcadeaus natuurlijk! Kies je favoriet en wij bezorgen ‘m gewoon bij je thuis: simple as that!