Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Opbergers

71 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit

Opbergers - Een nette kinderkamer

Er is één item dat in kinderkamers absoluut onmisbaar is: de opberger. Opbergers voor de kinderkamer zijn ideaal voor het bewaren en wegwerken van speelgoed, kleding en schoenen.

Hoe kun je kinderspeelgoed het beste opbergen?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk simpel. Zorg voor voldoende opbergers in de kinderkamer. Hieronder vind je een aantal praktische tips voor het opbergen van spullen en kleding in de kinderkamer.

 • Speelgoed kun je het beste opbergen in praktische kisten of manden. Opbergmanden zijn mooi om te zien en verspreiden een natuurlijke flair in de kamer. Ook houten kisten stralen een natuurlijke charme uit.
 • Handige wandhaken zijn ideaal voor het ophangen van jassen en sjaals, maar ook verkleedkleren kunnen aan wandhaken een plekje vinden.
 • Een ruime kinderkast is ook geen overbodige luxe. Hier kunnen kleding, jassen, schoenen en bedlinnen een plekje vinden.
 • Indien nodig, kun je ook nog opbergers onder het bed in de kinderkamer plaatsen. Hier werk je heel veel spullen, die je niet veel nodig hebt, uit het zicht op.
 • Heeft jouw kind een speelhoek in zijn kamer? Dan is het helemaal zaak om ervoor te zorgen dat er voldoende opbergers in de kinderkamer aanwezig zijn. Maak duidelijk welke opberger waarvoor bedoeld is. Zo wordt opruimen voor de kleintjes zelf ook makkelijker.

  Ontdek de vele opbergers voor de kinderkamer bij Westwing!

  Handige en gemakkelijke bezorging

  Tot 30 dagen gratis retourneren

  Klantenservice +31(85)8889079