Zoeken

Stellingkasten

Sorteren
90 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Stellingkasten: praktisch & stijlvol

De kamers in je huis staan waarschijnlijk vol met spullen die je de afgelopen jaren hebt verzameld. Die spullen moet je natuurlijk ergens kwijt! Wie denkt dat je ze alleen kunt opruimen in een grote stijlloze kast, heeft het gelukkig mis. Want met een stellingkast ruim je de boel op én zet je meteen een eyecatcher in je interieur.

Stellingkasten: 4 keer anders

Een stellingkast kun je kwijt in elke ruimte van je huis. Dat komt omdat voor iedere functionaliteit wel een stellingkast bestaat. Dus of je de stellingkast nou in de keuken, studeerkamer, slaapkamer of badkamer kwijt wilt: het kan allemaal! We vertellen je hier wat je met de kast kunt in elke ruimte:

 • Keuken

  In de keuken heb je natuurlijk genoeg opbergruimte nodig. Al het servies, kookboeken en etenswaren moeten in kasten en lades gestopt worden. Maar als je alles wegstopt, kan het al snel een saaie bedoening worden. Daarom is een stellingkast de ideale voorraadkast voor in de keuken!

  Het beste is dan om een combinatie te maken van open stukken en kastdeuren in de stellingkast. Laat het bovenstuk van de kast bijvoorbeeld open om al je kookboeken in tentoon te stellen en wat leuke kruidenplantjes neer te zetten. Schalen, borden en ander keukengerei dat stofvrij moet blijven, plaats je dan mooi afgedekt achter deurtjes.

 • Studeerkamer

  Of: werkkamer, knutselkamer, hobbykamer, wat je het ook noemt. Dit zijn in ieder geval vaak kamers waar veel spullen liggen en waar het al snel rommelig oogt. Al die losse papieren en pennen: dat kan netter! Met stellingkasten voeg je ook nog eens wat sfeer toe aan de kamer. Dat werkt wel zo fijn.

  Dus zet een mooie stellingkast in deze ruimte. Dat geeft een speels effect waardoor je thuiskantoor aanvoelt als een fijne werkplek. Je kunt kiezen voor een stoer industrieel design door voor een metalen stellingkast te kiezen, of maak van een houten stellingkast een boekenkast.

  Je kunt ook kiezen voor wandrekken of wandplanken. Dan kun je daar mooi al je boeken en mappen op kwijt! En om het iets meer aan te kleden, zet je wat leuke woonaccessoires en decoratieve objecten erin of erop zoals een fotolijstje, een gouden beeldje of een vaas met droogbloemen.

 • Slaapkamer

  Je slaapkamer ligt vol met persoonlijke spulletjes. Maar voornamelijk met kleding! En die moet je natuurlijk ergens kwijt. Een stellingkast lijkt geen voor de hand liggende optie, maar het is juist een uitstekende keuze als een luxe garderobe.

 • Badkamer

  En tot slot: de badkamer. Dit is een van de meest praktische ruimtes in je huis, omdat je er alleen komt om te douchen, je tanden te poetsen of je op te maken. De verzorgingsproducten die in de badkamer staan, wil je dus binnen handbereik hebben.

  Want ’s ochtends heb je haast en ’s avonds wil je snel je warme bed in kruipen. Een kleinere stellingkast biedt uitkomst. Want door voor veel open planken te kiezen, grijp je meteen naar je favoriete crème of parfum.

 • Stellingkast in de woonkamer voor een opgeruimde look

  We noemden ‘m hiervoor nog niet, maar een stellingkast staat in de woonkamer natuurlijk ook geweldig. Je kunt er ontelbaar veel frutsels en waardevolle spullen in kwijt, en het oogt tegelijkertijd een heel stuk gezelliger! Zo breng je sfeer in je interieur.

  Je trekt eenvoudig je huisstijl door naar de stellingkast. Maak er een eyecatcher van door voor een gouden stellingkast te kiezen, of gebruik een zwarte stellingkast als een simpele ruimteverdeler. Plaats er een decoratieve ladder naast en je kunt je ogen er niet meer vanaf houden!

  Stellingkasten online kopen bij Westwing

  Je hebt dus talloze mogelijkheden met een stellingkast! Bij Westwing hebben we de perfecte voor je klaarstaan. Dus ga je een stellingkast kopen, kijk dan gerust rond voor inspiratie en droom alvast van een opgeruimd en gezellig huis. Weet jij al waar je ‘m neerzet?