Zoeken

Tuinkussens

Sorteren
26 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Tuinkussens & buitenkussens: een vrolijk accent

Ben je op zoek naar sierkussens voor buiten? Dan zit je hier goed. Zwoele zomeravonden, lekker bruin worden in de zon en een wijntje drinken op je eigen tuinterras. Als de zon schijnt, is er niks fijner dan buiten zitten in je eigen tuin. Wanneer je buiten net zo lekker kunt zitten als binnen, dan kan een perfect zonnige dag al helemaal niet meer stuk. Met de juiste tuinkussens creëer jij zo helemaal jouw eigen plek in de tuin.

Of je nu een houten tuinset hebt, van riet of van plastic, met tuinkussens wordt alles leuker en vrolijker. Net als dat je in de woonkamer buitenkussens hebt voor op de bank, heb je die ook voor de tuin in alle soorten en maten. Om lekker op te zitten, maar ook om de loungemeubels in de tuin mee op te vrolijken.

Spelen met tuinkussens voor buiten

Bij veel tuinmeubelen komen kussens die erbij horen of er speciaal voor gemaakt zijn. Dan nog kan het fijn zijn om een extra steuntje in de rug te hebben. Een sierkussen voor buiten is dat extra steuntje in de rug en geeft de tuinbank ook nog eens een kleurrijk accent. Door te combineren, mixen en matchen kun je de tuinmeubelen voorzien van de kussens< zoals jij dat wilt.

 • Leg tuinkussens van verschillende afmetingen neer. Op die manier ontstaat er een leuk effect en zijn er kussens voor de grote mensen, maar ook voor de kleintjes! Tuinkussens van 50x50 cm of 45x45 cm zijn standaard maten, maar je hebt ook langwerpige exemplaren van bijvoorbeeld 95x40 cm.
 • Door sierkussens voor buiten van verschillende kleuren met elkaar te combineren, wordt de tuin nog kleurrijker en gezelliger. Kies sierkussens in kleuren die passen bij de bloemen en planten in je tuin. Zo ontstaat er een mooi geheel. Zet er lantaarns bij zodat je ook 's avonds laat van je buitenruimte kunt genieten.
 • Ga voor een leuk printje! Bijvoorbeeld een tuin-sierkussen met flamingo’s, palmbladeren, cactussen of strepen. Daar wordt iedereen vrolijk van! Voor een nog kleurrijkere oase, leg je een buitenkleed in zomerse tint op je terras.

 • Weerbestendige tuinkussens voor buiten

  All weather tuinkussens zijn bestand tegen alle weersomstandigheden: zon, regen, hagel en zelfs sneeuw. All weather kussens zijn waterafstotende kussens. Vocht komt er niet in en dat heeft een aantal handige voordelen:

 • Je tuinkussens gaan niet schimmelen of stinken.
 • Knoei je tijdens het loungen iets van je drankje? No worries: doekje erover en de vlek is weg.
 • Met all weather kussens bij jouw loungeset of andere tuinmeubelen, kun je buiten gaan zitten zonder dat je eerst de kussens tevoorschijn moet halen uit de schuur.
 • Je hoeft geen ruimte in je garage, schuur of op zolder te reserveren voor jouw tuinkussens, want je kunt ze het hele jaar door buiten laten liggen. Let op: het wordt alsnog aangeraden om een hoes over je bank – en dus de kussens – te leggen omdat er, net als bij een regenjas, een limiet zit aan het aantal liters vocht dat de stof kan verwerken. Bij een langdurige en hevige regenbui kunnen ook all weather sierkussens nat worden!
 • Naast deze waterafstotende voordelen is een all weather sierkussen ook beschermd tegen de zon. Zon kan namelijk kleuren laten vervagen. Buitenkussens die vaal zijn, zijn natuurlijk niet mooi. Zeker als de helft van je tuinset in de zon staat en de andere helft niet, kan de zon voor lelijke verkleuringen gaan zorgen. Met all weather kussens heb je dat probleem niet.

  Shop vandaag jouw tuinkussens voor buiten bij Westwing!