Borden

Borden

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorBorden

Aan tafel! Wie zegt dat er tegenwoordig steeds minder samen gegeten wordt? Het aanbod aan geweldig servies doet anders vermoeden... Samen eten is iets wat zó bij ons hoort; dat zal nooit verdwijnen! Je eerste borden kocht je waarschijnlijk toen je voor het eerst op kamers ging. Weet je nog hoe ze er uit zagen? Met veel zorg uitgekozen samen met je moeder; ze mochten natuurlijk absoluut niet té klassiek zijn..

Borden zijn zo'n alledaags gebruiksvoorwerp dat het makkelijk is er geen aandacht aan te besteden. Toch is het hebben van een complete borden set iets waar je trots op bent. Immers; wie ze graag tevoorschijn haalt, zal vaker wat langer in de keuken staan of vrienden te eten uitnodigen!

BORDEN VOOR ELKE CULINAIRE CREATIE

Wat er ook op tafel komt te staan, voor elk gerecht en elk soort ingrediënt zijn geschikte borden te vinden. Naast de klassieke set van ontbijtbord, plat bord en soepbord, zijn er borden voor hele specifieke gerechten.

  • Voor de Italiaanse chef zijn er de nét wat diepere pasta borden. Ideaal voor een heerlijke risotto!
  • Houd je van gezellig gourmetten? Dan zijn de handige gourmet borden met hun indeling voor al je aparte hapjes heel handig.
  • De zoetekauw kiest voor een gebaksbord en dessert bordjes, terwijl degene die echt van tafelen houdt een set fraaie onderborden zal aanschaffen.

Wist je dat?
Het dinerbord over de jaren steeds groter is geworden? Ook thuis willen we restaurant waardige schotels zien! Ieder bord is zo vormgegeven dat het opgediende gerecht optimaal warm of koel gehouden wordt en mooi gepresenteerd kan worden. Eigenlijk kun je nooit genoeg borden hebben! Ieder gerecht verdient het toch om er eersteklas uit te zien?

BORDEN IN IEDERE STIJL

Met borden kun je je huisstijl een steuntje in de rug geven, maar ook een statement maken. Idealiter heb je natuurlijk twee of zelfs meerdere sets! Met je keuze aan vorm, kleur en materiaal laat je zien wie je bent.

  • Je landelijke interieur vraagt om gezellig ouderwetse Boerenbont borden, of aardewerk op de keukentafel. Maar geef je een diner aan huis, dan haal je alles uit de kast met je klassieke porseleinen borden met dat charmante reliëf!
  • Ben je iemand die van modern en minimaal houdt? Dan verraad je dat waarschijnlijk met effen vierkante borden op tafel. Maar soms zet je een net iets meer opvallende sfeer met je kekke verzameling designer borden.
  • Een geweldige oplossing voor wie minder kastruimte heeft (of twee linkerhanden…); maak een cocktail van borden door verschillende stijlen en kleuren te mixen! Zo kan een gebroken bord heel gemakkelijk worden vervangen! En zo heb je allerlei spraakmakers op tafel.

Mooie borden zet je niet achter in de kast, die laat je zien! Zet de favorieten in een mooi bordenrek, of achter de glazen deurtjes van een prachtige vitrinekast!