Zoeken

Borden

Sorteren
172 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Een mooie achtergrond voor gerechten: borden!


Aan tafel! Wie zegt dat er tegenwoordig steeds minder samen gegeten wordt? Het aanbod aan geweldig servies doet anders vermoeden... Samen eten is iets wat zó bij ons hoort; dat zal nooit verdwijnen! Je eerste borden kocht je waarschijnlijk toen je voor het eerst op kamers ging. Weet je nog hoe ze er uit zagen? Met veel zorg uitgekozen, want ze mochten natuurlijk absoluut niet té klassiek zijn...

Borden zijn zo'n alledaags gebruiksvoorwerp dat het makkelijk is er geen aandacht aan te besteden. Toch is het hebben van een complete bordenset iets waar je trots op kan zijn. Immers; wie ze graag tevoorschijn haalt, zal vaker wat langer in de keuken staan of vrienden te eten uitnodigen!

Borden voor elke culinaire creatie

Wat er ook op tafel komt te staan, voor elk gerecht en elk soort ingrediënt zijn geschikte borden te vinden. Naast de klassieke set van ontbijtbord, plat bord en soepbord, zijn er borden voor hele specifieke gerechten.

 • Voor de Italiaanse chef zijn er de nét wat diepere pastaborden. Ideaal voor een heerlijke risotto!
 • Houd je van gezellig gourmetten? Dan zijn de handige gourmetborden met hun indeling voor al je aparte hapjes heel handig.
 • De zoetekauw kiest voor een gebaksbord en dessertbordjes, terwijl degene die echt van tafelen houdt een set fraaie onderborden zal aanschaffen.
 • Wist je dat?

  Het dinerbord over de jaren steeds groter is geworden? Ook thuis willen we restaurantwaardige schotels zien! Ieder bord is zo vormgegeven dat het opgediende gerecht optimaal warm of koel gehouden wordt en mooi gepresenteerd kan worden. Eigenlijk kun je nooit genoeg borden hebben! Ieder gerecht verdient het toch om er eersteklas uit te zien?

  Borden in iedere stijl

  Met borden kun je je huisstijl een steuntje in de rug geven, maar ook een statement maken. Idealiter heb je natuurlijk twee of zelfs meerdere sets! Met je keuze aan vorm, kleur en materiaal laat je zien wie je bent.

 • Je landelijke interieur vraagt om gezellig ouderwetse boerenbonte borden, of aardewerk op de keukentafel. Maar geef je een diner aan huis, dan haal je alles uit de kast met je klassieke porseleinen borden met dat charmante reliëf!
 • Ben je iemand die van modern en minimaal houdt? Dan verraad je dat waarschijnlijk met effen vierkante borden op tafel. Maar soms zet je een net iets meer opvallende sfeer met je kekke verzameling designer borden.
 • Een geweldige oplossing voor wie minder kastruimte heeft (of twee linkerhanden...); maak een cocktail van borden door verschillende stijlen en kleuren te mixen! Zo kan een gebroken bord heel gemakkelijk worden vervangen.
 • Mooie borden zet je niet achter in de kast, die laat je zien! Zet de favorieten in een mooi bordenrek, of achter de glazen deurtjes van een prachtige vitrinekast!

  Papieren borden: een handig en stijlvol alternatief

  Wat is er leuker dan op een zwoele zomeravond een kampvuur in de tuin te maken en de barbecue aan te steken? Of heerlijk in de natuur te picknicken? Het enige nadeel is dat je vuile borden krijgt. Papieren wegwerpborden helpen je uit de nood. Je kunt het afval en de bordjes van papier gewoon direct weggooien. Er blijft geen troep achter.

  Papieren borden zijn echte feestartikelen die bij vele gelegenheden uitstekend van pas komen. Integendeel, papieren bordjes hebben vele voordelen:

 • Ze zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Je gooit ze zo in de prullenbak!
 • Ze zijn gemaakt van stevig materiaal als karton, zodat ze niet snel kapot gaan.
 • Je neemt de papieren borden gemakkelijk overal mee naartoe: ze wegen bijna niets
 • Je kunt kiezen voor wegwerpborden in de kleur wit, maar ook voor feestelijk gekleurde papieren borden.
 • Laat ze bedrukken met een persoonlijke afbeelding of tekst voor een mooie, individuele uitstraling! Dan heeft iedereen een bord voor zijn kop! Of is het nu een kop op zijn bord...?