Zoeken

Bigso Box of Sweden

Opgeruimd staat stijlvol – dat is waar het Zweedse Bigso Box voor staat. Sinds 1963 werken ze aan de mooiste opslagoplossingen die orde brengen in elke creatieve chaos. Ook fijn: bij Bigso Box of Sweden hechten ze niet alleen waarde aan de looks van hun ontwerpen, ook wordt ervoor gezorgd dat elk product duurzaam is en kan worden gerecycled. Organiseren voelde nog nooit zo goed!
Sorteren
114 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Bigso Box of Sweden

Bigso Box of Sweden bestaat al sinds 1963 en begon als een klein familiebedrijf. Het designerlabel is gestart met de ambitie om handige, moderne en vooral duurzame opbergproducten te maken. Waar ze in 1963 begonnen in een kleine fabriek ergens in het zuiden van Zweden, verkopen ze nu hun praktische en stijlvolle organisers nu over de hele wereld.

In het begin lag de nadruk vooral op producten die in kasten en op zolders werden opgeborgen en speelde ook duurzaamheid een grote rol. De uitstraling van de items was daardoor nog niet heel belangrijk. Vandaag de dag, meer dan vijftig jaar later, zijn de items van Bigso Box of Sweden uitgegroeid tot een belangrijk decoratief element in huizen en kantoren in alle delen van de wereld. Hierbij is duurzaamheid uiteraard nog steeds een belangrijk uitgangspunt, de producten worden dan ook geproduceerd uit gerecycled vezelplaat.

Een strak interieur met de opbergboxen van Bigso Box of Sweden

Opgeruimd staat stijlvol – dat is waar Bigso Box of Sweden voor staat. Met de mooiste opslagoplossingen schept het merk orde in elke creatieve chaos. De opbergboxen zorgen namelijk voor rust en ruimte in jouw huis. Doordat de boxen verkrijgbaar zijn in verschillende formaten is er voor iedere opruimklus een passende box te vinden. Dus wil jij een georganiseerd interieur, maar wel al je accessoires, kinderspeelgoed of belangrijke papieren bewaren? Dan zijn de opbergboxen van Bigso Box of Sweden perfect voor jou!

Opslagproducten met een kleine ecologische voetafdruk

Ga je voor een opbergbox van dit Zweedse merk? Dan ga je voor een groen milieu. Naast een aantrekkelijk design hecht Bigso Box of Sweden veel waarde aan duurzaamheid. De robuuste verwerking van gerecyclede vezelplaat met een papieren coating van duurzame ECF-pulp met moderne linnenlook rondt het praktische opbergsysteem vakkundig af.

Duurzaamheid is dan ook op alle niveaus geïntegreerd. Van hun strategie tot alle activiteiten eromheen: duurzaamheid is voor Zweedse merk de toekomst. Zo passen ze een productlevenscyclusbenadering toe om hun milieu-impact te verkleinen en gebruiken ze hernieuwbare en gerecyclede materialen. Voor dit merk is duurzaamheid geen trend, maar een echte levensstijl. Ze maken alleen gebruik van materialen die het verschil maken in de wereld.

Een Bigso Box of Sweden voor ieder interieur!

Met de organisers van dit Zweedse merk is opbergen nog nooit zo eenvoudig geweest! Maar je wil natuurlijk wel dat de boxen feilloos op jouw interieur aansluiten. Daar helpen wij je bij! Ben je een liefhebber van een klassiek interieur? Dan is een marmeren opbergdoos precies wat je zoekt. Plaats de deksel op de doos en je kunt ook nog een aantal leuke accessoires erop kwijt. Heb je juist een moderne of industriële woonstijl? Dan past een witte of zwarte opbergbox met een strak design misschien beter in het plaatje.

Mooie opbergdozen zijn steeds meer onderdeel van interieurtrends. Ze vormen een leuke aanvulling op uw interieur en zijn ook nog eens praktisch. Je kunt er nooit genoeg van hebben! Met een groot online aanbod aan diverse opbergoplossingen van dit Zweedse merk is er voor iedere ruimte en ieder interieur een passend item te vinden. Dit designerlabel gewoon vanaf je bank shoppen? Bij Westwing kan het. Filter op de juiste afmetingen, zoek een mooi exemplaar uit en organiseren maar!