Zoeken
Markslöjd

Markslöjd

Scandinavisch design van de hoogste kwaliteit met extravagante looks en betaalbare prijzen? Dat moet Markslöjd zijn. Maar de succesvolle combinatie van functionaliteit en esthetiek is niet het enige dat Markslöjd kenmerkt. Het merk werkt met enkel ecologische productie: de volledige energiebehoefte wordt gedekt door natuurlijke windenergie! Dat betekent dus: met een gerust hart kopen!
Sorteren
55 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Markslöjd

Markslöjd is een exclusief merk voor alle soorten verlichting. Binnen of buiten: voor iedere ruimte is er passende verlichting te vinden! Het Zweedse merk bestaat sinds 1963 en is begonnen met het produceren van handwerkartikelen. Vervolgens hebben ze hun diensten uitgebreid naar verlichting die de toon zet in iedere ruimte. Extravagante blikvangers met een Zweedse touch.

De juiste verlichting kan alles veranderen binnen een interieur. Het zorgt voor sfeer in een ruimte en maakt jouw interieur af met fijne en warme details. Bij Markslöjd kun je dan ook terecht voor alle soorten verlichting voor elke kamer en ieder seizoen. Verlichting is alles wat je nodig hebt om van een huis een thuis te maken!

Ga voor duurzame verlichting met het merk Markslöjd!

Wanneer je kiest voor verlichting van het Zweedse merk Markslöjd houd je ook weer wat meer rekening met het milieu. Naast het feit dat het merk hun groene stroom haalt uit windenergie, zijn ze actief bezig met het recyclen van producten. Om hun ecologische voetafdruk te verkleinen werken ze bij dit designerlabel dan ook samen met Elkretsen. Dit bedrijf knapt beschadigde onderdelen op zodat het vervolgens weer nieuwe producten kunnen worden. Oftewel: een tweede leven!

Om te zorgen dat dit allemaal wordt waargemaakt, is het Zweedse merk in 2007 lid geworden van de BSCI-organisatie. Een organisatie waar gemeenschappelijke gedragscodes worden gehanteerd om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan de afgesproken kwaliteitseisen. Op deze manier probeert Markslöjd zijn verantwoordelijkheid te nemen en ervoor te zorgen dat hun leveranciers aan de eisen voldoen.

Voor ieder interieur de perfecte verlichting

Of je nou op zoek bent naar wat extra licht voor bij je leeshoek of wat meer sfeer wilt boven je keukentafel: voor iedere situatie is er passende verlichting te vinden. Creëer een warme, knusse sfeer met de lampen van Markslöjd boven je eettafel of boven je bed en geniet van de rust die ze met zich meebrengen.

Houd jij van een moderne stijl? Is jouw interieur strak, neutraal met veel rechte lijnen? En wil je die stijl ook terug laten komen in je verlichting? Ga dan op zoek naar een lamp met een wit of zwart frame. Dit versterkt de sfeer in jouw woning. Wanneer je juist de georganiseerde uitstraling wat wilt verzachten, ga je voor een prachtige kroonluchter of een grote designhanglamp. De verlichting van dit designerlabel kun je ook perfect gebruiken om echte eyecatchers in jouw woning nóg meer in de spotlights te zetten. Het licht doet z’n werk wel!

Oog voor detail

De verlichting van Markslöjd is uniek vanwege de subtiele details. Zelfs als je voor een extravagante kroonluchter of een grote hanglamp gaat, maken de kleinste details de uitstraling compleet. Staal komt veel terug in de verschillende ontwerpen waardoor de lampen erg goed blenden in een retro, industrieel of modern interieur.

Ben je klaar om je woning wat extra charme te geven? Kleed jouw interieur aan met de meest warme verlichting en ervaar direct het huiselijke gevoel wat het met zich meebrengt. Bekijk de collectie van Markslöjd online bij Westwing en geniet nog meer van jouw interieur!