Zoeken

Dienbladen

Sorteren
29 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Serveren én decoreren met een dienblad

Met een mooi dienblad haal je een vleugje luxe in huis. Serveer koffie of thee op een nostalgisch dienblad. Breng je borden vanuit de keuken terug naar de vitrinekast in de woonkamer met behulp van je dienblad met handvatten. Bij Westwing vind je vele prachtige dienbladen in verschillende stijlen, vormen en maten. Gebruik ze als praktischebasis om je koffie te serveren, of voor de aantrekkelijke presentatie van een met liefde bereid ontbijtje. Een dienblad is een onmisbaar accessoire voor elk interieur!

Handig!

In een groter huishouden is altijd wel iets te doen. Om alles zo effectief mogelijk te doen, is het slim om jezelf te voorzien van handige hulpmiddelen. In de catering worden dienbladen gebruikt voor het snel en veilig transporteren van glazen, koffiekopjes en taartborden. En wij snappen wel waarom! Maak het jezelf makkelijk en gebruik ook een dienblad om eten te serveren en op te ruimen na een maaltijd. Dit scheelt veel heen en weer lopen van de tafel naar de keuken! Bovendien ziet het er ook leuk uit als je bijvoorbeeld de koffie, thee en gebakjes serveert op een dienblad

Shop bij Westwing dienbladen in allerlei stijlen. Met romantische bloemen en gebogen randen in klassieke stijl, of een moderne variant van hout? Dienbladen zijn er in koper, goud en zilver. Wordt het een rond dienblad, een vierkant dienblad, een rechthoekig dienblad of een dienblad in zwart of wit? Een strak minimalistisch exemplaar of een variant met een speelse, retro look? De keuze hangt natuurlijk af van je smaak, maar ook van het doel van je nieuwe dienblad. Ga je ermee serveren of dient het dienblad als onderbord voor tafel, kaarsen of vaasjes?

Ontbijten in bed op een dienblad

Op een luie zondag ontbijten in bed? Wie wil dat nu niet. Versgeperste jus d’orange, een knapperig broodje en een perfect gekookt eitje, heerlijk! Natuurlijk wil je de lekkernijen vervolgens niet tussen de kussens vinden. Praktische dienbladen met voetjes kunnen gemakkelijk in bed worden geplaatst en dienen als een kleine ontbijttafel. Handig! Nu is er zowel voor jou als voor je partner geen excuus meer. Het is tijd voor ontbijt op bed!

Het doel van jouw dienblad

Bij de keuze van je dienblad is het handig om jezelf de volgende vragen te stellen. Zoek je een dienblad voor in bed, een dienblad voor op de bank of een dienblad voor op een hocker? Een decoratief dienblad of een dienblad voor het vervoeren van eten en drankjes? Sommige modellen hebben pootjes die in- en uitgevouwen kunnen worden, andere exemplaren hebben een antislip oppervlak dat ervoor zorgt dat je drankjes niet omvallen. De dienbladen met pootjes kunnen tevens dienen als een speel- en schilderoppervlak voor kindjes.

Veilig vervoeren

Om ervoor te zorgen dat je servies, hapjes of drankjes veilig kunnen worden getransporteerd, zijn de meeste dienbladen voorzien van een opstaande rand. Het materiaal aan de bovenkant van veel dienbladen is voorzien van een antisliplaag. Zo kun je je mooie glazen en servies netjes vervoeren en wordt voorkomen dat ze omvallen!

Presenteren van lekkernijen & deco

Gebruik de dienbladen van Westwing ook om bijvoorbeeld fruit te presenteren, vaasjes of kaarsen. De vuurvaste basis van marmer en leisteen is perfect als basis voor het neerzetten van kaars of kandelaars. De dienbladen van natuursteen en hout zijn ook zeer geschikt als plateau voor sushi of andere (borrel)hapjes.

Wordt een dienblad van hout, een dienblad in zilver of een dienblad in marmer jouw favoriet? Of kies je voor een rond dienblad? Scrol nu door het uitgebreide assortiment van dienbladen bij Westwing en je vindt zeker een dienblad dat bij jouw stijl, smaak en doel past!