Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Espressokopjes

33 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Espressokopjes: voor het dagelijkse bakkie

Het liefst drink je het elke dag, mits je een fan bent van koffie. Denk je aan espresso, dan denk je aan espresso kopjes. Van die kleine kopjes waar je slechts enkele slokjes uit neemt. Niet voor niets zie je vaak reclames voorbijkomen waarin het gaat om smaak én design. Voor ultiem drinkgenot drink jij dan ook alleen espresso uit een espressokop.

Espressokopjes in vele varianten

Espressokopjes zijn er in vele varianten. Houd jij meer van een basic exemplaar, dat je kunt combineren met een mooie schotel of ga je voor espresso kopjes in de vorm van accessoires? Glazen kopjes worden afgewisseld met porseleinen kopjes, plastic kopjes en bijzondere aardewerk kopjes die versierd zijn met de mooiste details en afwerkingen. Even een espresso drinken krijgt zo een hele andere dimensie!

Espressokopjes bedrukken

Wie van espresso houdt, zal een paar espresso kopjes in de kast moeten hebben staan. Ken jij mensen die het liefst elke dag genieten van zelfgemaakte espresso, dan kun je een espressokopje erg leuk laten bedrukken met een persoonlijke boodschap. Het ideale cadeau om te geven en krijgen!

Espressokopjes vullen met eigengemaakte espresso

Een espresso zetten is niet voor iedereen weggelegd. Het is een ware kunst, die je als espresso-drinker goed onder de knie moet hebben voor een onvergetelijk resultaat. Met de volgende tips weet jij je gasten te imponeren en geniet je van espresso in espresso kopjes.

 • Om te beginnen heb je meer dan alleen espresso kopjes nodig voor het maken van espresso koffie: denk aan een espressomachine, verse koffiebonen, een koffiemolen en een tamper.
 • In je voorbereiding verwarm je de machine voor door een droge, lege portafilter op zijn plek te leggen. De koffiemolen zet je aan, waarna je een goede hoeveelheid koffiebonen maalt. Doe dit altijd pas vlak voordat je een espresso gaat zetten. Fijn malen is hier de kunst: grot gemalen bonen kun je niet goed aandrukken.
 • Om de koffie goed te verdelen in de filter, gebruik je een tamper. Druk de koffie aan met je tamper, zodat deze goed wordt verdeeld in het filter. Belangrijk is om de koffie goed en recht te verdelen in het filter.
 • Het cremalaagje is onmisbaar bij het zetten van espresso. Deze rijke, caramelkleurige schuimlaag geeft aan dat je espresso goed is gezet. Zorg voor lichte tijgerstreepjes, die niet te donker zijn of te licht. Nu nog even inschenken in je espresso kopjes en genieten maar!
 • Espressokopjes combineren

  Natuurlijk drinkt iedereen zijn koffie anders. De een drinkt cappuccino met veel melkschuim, de ander een pittige espresso. Het is mooi als je op tafel voor elke koffie een speciaal kopje kiest. Een hoog glas voor de latte macchiato, hierin zie je mooi de verschillende laagjes. Een mok met een oor, voor theedrinkers en een klein kopje met schoteltje voor de espressodrinker.

  Shop hier jouw nieuwe espressokopjes en serveer elk kopje koffie in stijl!

  Handige en gemakkelijke bezorging

  Tot 30 dagen gratis retourneren

  Klantenservice +31(85)8889079