Grote vazen

Grote vazen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorGrote vazen

Om je huis gezellig en afwisselend te houden ben je, net als je dat doet voor je garderobe altijd wel op zoek naar een verandering of aanvulling van je interieur. Vaak maken kleine aanpassingen al een groot verschil. Met nieuwe accessoires ontstaat al een heel nieuw aangezicht. Wat een goed idee is?    

Ga aan de slag met grote vazen. Grote design vazen zijn in allerlei kleuren beschikbaar; van neutraal zwart of wit, tot felle kleuren als rood. Of ga voor grote, doorzichtige vazen! Voor welke kleur of design je ook kiest, grote vazen hebben een statige uitstraling en doen daardoor veel met de sfeer. Ideaal voor een kleine make over dus!

Overal grote vazen

Grote vazen passen in ieder interieur. Je kunt er gemakkelijk mee decoreren, zodat je ieder seizoen een ander tintje aan jouw interieur kunt geven, zonder grote veranderingen door te voeren.

Laat je inspireren door een aantal tips om aan de slag te gaan met grote vazen. Varieer en speel met de mogelijkheden van verschillende grote vazen..

Grote vazen voor grote woonkamers

In een grote woonkamer kan het soms wat leeg en ongezellig overkomen: maak dan een natuurlijke afscheiding met grote vazen. Plaats design vazen naast de bank en zet er een paar grote planten in. Zo creëer je een natuurlijke muur die jouw huis er ook nog eens direct groener uit laat zien.

Creatieve oplossing

Think out of the box! Grote vazen zijn meer dan een podium voor een mooi bloemenboeket.

Neem een paar grote bladeren en leg deze in grote, doorzichtige vazen van glas. Vul die aan met een paar leuke producten en woonaccessoires. Wissel dit bij ieder seizoen af met een paar accessoires die kenmerkend zijn voor die periode om iedere keer weer een andere sfeer in huis te halen!

Denk aan dennenappels, schelpen, of fruit! Gele citroenen en frisgroene appels zijn een leuk combi..

Grote vazen in de tuin

De tuin is het verlengstuk van je huis. Om jouw tuin er extra gezellig uit te laten zien kan je deze ook aanvullen met een paar grote vazen. Gebruik kleuren die in huis voorkomen, en wees niet bang om ook hier weer creatief met accessoires en andere aanvullende producten aan de slag te gaan.

Zo maak je van de tuin een verlengstuk van je interieur. Easy does it!

Drijvende kaarsen in grote vazen

Deze laatste tip is er eentje waarmee je indruk kunt maken en waarmee je jouw interieur echt naar een hoger niveau kunt tillen. Vul een paar grote vazen met water en een paar kleurrijke waterplanten. Maak het geheel af met een paar drijvende kaarsen. Grote vazen zijn stevig en geschikt om op te vullen.

Dit creëert een zeer romantische en gezellige sfeer. Geniet van de door jou persoonlijk gecreëerde sfeer!

Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Neem een kijkje in deze webshop en vind jouw perfecte, grote vazen.