Woonaccessoires

Woonaccessoires

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorWoonaccessoires

Het is van belang dat ons huis een plek is waar we de mogelijkheid hebben ons terug trekken kunnen en we onszelf  kunnen zijn. Met een stijlvol interieur en prachtige woonaccessoires hebben we het vermogen onze eigen draai aan het huis geven om een mooie en comfortabele woonomgeving te creëren. Met woonaccessoires zijn we in staat de kamers een finishing touch geven evenals het te transformeren en te versieren, aangezien we met accessoires de mogelijkheid hebben het karakter, de stijl en het uiterlijk van de kamer steeds weer opnieuw uit te vinden. Indien we de woning decoreren krijgt het frisse, nieuwe accenten die het interieur tot leven wekken en er iets bijzonders maken. Of het nu woonaccessoires, een tafeldecoratie of wanddecoratie is, op het gebied van creativiteit kent men geen grenzen.

Interieurontwerp: interieur ideeën en decoraties

Wandhaken, fotolijstjes, foto’s, spiegels, kaarsen, blikken, schalen, dozen, evenals kandelaars en gordijnen: Al deze decoratieve items zijn woonaccessoires, waarmee we in staat zijn ons hele huis mee te versieren evenals inhoud geven. Met de juiste woonaccessoires en interieur ideeën kan elke kamer geupgrade en omtoverd worden tot een stijlvolle ruimte.

Accessoires zijn in staat met hun aanwezigheid de levensstijl van de bewoners accentueren, wat het naast decoratief eveneens effectief en efficiënt maakt. Bovendien is de sfeer die gecreëerd wordt afhankelijk van het object en het element van de accessoire. Kussens en dekens geven de ruimte een comfortabele look, waar de warme gloed van kaarsen en sfeerverlichting een gezellige en gemoedelijke sfeer garandeert. Het maakt niet uit of de artikelen rood, wit of zwart zijn, woonaccessoires zijn gewoonweg onmisbaar in elke woninig.

WoonaccessoiresLandelijke woonaccessoires

De verschillende woonstijlen zoals Brocante, Vintage, Retro of Shabby Chic kunnen perfect worden benadrukt met de juiste woonaccessoires.

Echter, is het wel aan te raden om niet te veel accessoires te gebruiken. Het is namelijk van belang dat de woonaccessoires iets toevoegen aan het interieur zonder dat het in een museum veranderd. Hiervoor zijn landelijke woonaccessoires bijvoorbeeld perfect.

Kussens met bloemmotieven, speelse schilderijlijsten en spiegels, romantische klokken met een rozen patroon of een ander typisch Brocante of landelijke woonaccessoire vormen de perfecte aanvulling op de chique meubels in de stijl Brocante.

Wanddecoratie

Wat tijdens het versieren van het huis zeker niet vergeten mag worden is de wanddecoratie. Om de reden dat ze een essentieel onderdeel zijn van het huis.
Twijfelt u hieraan? Bedenk u dan maar eens in hoe de inrichting zal zijn zonder fotolijsten, muurstickers, behang, spiegels en klokken. Deze vallen namelijk allemaal onder de categorie van wanddecoratie onder de woonaccessoires. Met deze accessoires en decoratieve elementen verfraaien we niet alleen de muren, maar in plaats daarvan creëren we een geheel huiselijkere sfeer.

Wandlampen brengen naast verlichting een knusse atmosfeer met zich mee. Deze kunnen strakke lijnen bevatten of zelfs een barok-achtige romance aan de kamer toevoegen. Daarbij kan men op de muur, in plaats van een enkele foto of schilderij, een leuke fotocollage ophangen, wat de ruimte wat persoonlijker maakt.

Huis en tuin

Huis en tuin zijn twee woorden die gewoonweg bij elkaar horen. Zeker in de warme en zonnige maanden besteden we veel tijd buitenshuis door waar we het natuurlijk eveneens onszelf gemakkelijk en comfortabel willen maken. Waarom zouden we dan ook niet onze tuin, balkon of terras met woonaccessoires versieren?

Indien we accessoires voor buiten aanschaffen is het wel aan te raden om watervaste en weerbestendige woonaccessoires te nemen. Natuurlijk is dit geen must maar dan moeten we ons er wel van bewust zijn dat zodra er een weersverandering plaatsvind de accessoires naar binnen worden gebracht.

Kortom, met leuke, speelse en mooie woonaccessoires kan men naast alleen de woonkamers eveneens de tuin fantastisch inrichten. In de Westwing sales, kunt u elke dag nieuwe meubels, accessoires en producten ontdekken die een bijdrage leveren aan een stijlvol interieur voor elke kamer, binnen en buiten.

Tafeldecoratie

Vanzelfsprekend is het niet mogelijk om de tafeldecoratie te vergeten. Aangezien dit zo een geaccepteerde decoratie is, slipt het er nogal gemakkelijk bij in om hier echt over na te denken.

Een tafel kan eenvoudig worden aangekleed door er simpelweg een leuke tafellamp, vaas of schaal op te zetten. Maar u kunt er natuurlijk ook wat meer van maken door bijvoorbeeld een leuke schaal aan te schaffen en die met kaarsen, zand of schelpen te versieren. Of gebruik een mooie tafelloper met een beeldje in het midden. Gemakkelijk en chique. Bovendien, wat eveneens een mooie en gemakkelijke manier is om tafels te versieren is met behulp van een unieke fruitschaal. In dit opzicht is de accessoire zowel praktisch als mooi en het geeft het uiterlijk van het meubelstuk een boost.

Verder is een leuk bloemstuk, vers of gedroogd, op de tafel allicht ook een mooie versiering wat tevens de natuur een beetje in huis haalt. Kortom, het maakt niet uit welke woonaccessoires men precies gebruikt zolang het maar bij u en het interieur past.