Zoeken

Opbergen

Sorteren
380 Producten
Sorteren

Opbergen in stijl

Struikel je regelmatig over de auto’s van je kind in de woonkamer, rondslingerende was in de badkamer en de verzameling schelpen van je partner? Het opbergen van spullen kan een enorme uitdaging zijn. Van sieraden, schoenen, riemen en tassen tot speelgoed, boeken en snuisterijen. Waar moet je beginnen? Met geschikte opslaghulpjes kan het probleem echter direct worden aangepakt en kun je gemakkelijk het huis opruimen. Daarnaast zijn er verschillende opties om extra opslagruimte te creëren die zowel decoratief als veelzijdig zijn. Dozen, bakken, kisten, tassen of opbergmanden kunnen worden gebruikt om spullen in op te bergen, zodat alles zijn plaats vindt en we het ook snel kunnen vinden wanneer we iets nodig hebben! Of het nu in de woonkamer, hobbyruimte of keuken is, overal is opbergruimte nodig! Met Westwing berg je op in stijl!

Optimale opslag

Het opslaan van spullen in dozen, manden, kisten of opbergpotten is waarschijnlijk de meest praktische en stijlvolle manier om meester te worden van de chaos. Met een grote verscheidenheid aan vormen, kleuren, ontwerpen en patronen, is er de juiste manier van opslag voor elke smaak en stijl van leven. Zo wordt het ineens gemakkelijk om alle kleine voorwerpen zoals foto's, sieraden, schoenen of riemen netjes op te bergen. Als je je dozen wilt stapelen, zijn dozen met kijkvensters erg handig! De binnenkant blijft goed beschermd en verborgen, maar toch kan je door het kleine venster een overzicht van de inhoud bekijken, zonder de doos te hoeven openen. Ook handvatten kunnen een fijne hulp zijn, waarmee de dozen snel en eenvoudig uit de kast kunnen worden getrokken!

Tips voor opbergen in de kledingkast

Ieder van ons heeft een kledingkast, of het nu een inloopkast is of een kleine kast in de slaapkamer, het maakt niet uit, want bijna allemaal hebben we hetzelfde probleem: de volgorde in je kast! Je kleding houd je het liefst zo gesorteerd dat alles dat je vaak nodig hebt zich vooraan bevindt. Opbergdozen zijn ideaal voor de wissel van winter naar zomer. Zo zorg je ervoor dat mutsen en sjaals tijdens de zomermaanden in de uiterste hoek verdwijnen en ruimte vrijmaken voor badpakken en korte broeken. Feestelijke jurken, pakken of blouses, die niet zo vaak worden gedragen, kunnen we in kledingzakken opbergen – deze beschermen de fijne stoffen.

Opbergen in rustige kleurencombinaties

Als je veel stapelbakken als opslag gebruikt, zien dat er vaak saai uit. Je kunt dit eenvoudig verhelpen door elegante opbergdozen te kiezen in zwart en wit, zo ontstaat een mooi totaalbeeld. Je kunt dit ook met meer kleurrijke tinten doen. Zo wordt je opslag niet alleen functioneel, maar ook stijlvol! Voer deze tip ook door op andere plekken.

Gemak

Het is fijn als je opbergers een helpende hand bieden en snel ter plaatse zijn wanneer er opgeruimd moet worden. Bestempel bijvoorbeeld specifieke bakken als opbergers van speelgoed. Deze kunnen bovendien tegelijkertijd je interieur een gezellig tintje geven. Van de wasmand tot de make-up box en van sieradendozen tot tijdschriftenhouders - met de juiste manden, dozen en kisten vind je alles in no time. Ga je voor een opbergmand - van jute, katoen, vilt of bamboe - met deksel of zonder? Of worden het dozen & boxen van karton, glas of kunststof? Bij Westwing vind je opbergers voor al je spullen.

Naast praktisch kan een opberger dus ook stijlvol zijn. Dit zorgt namelijk voor rust en overzicht. Denk eveneens na over het materiaal van je opbergers. Ze zijn er van glas, porselein, waterhyacint, vilt, zeegras, rotan, hout en keramiek.

Creëer een unieke sfeer door te kiezen voor een verscheidenheid aan materialen. Een natuurlijke look? Ga voor opbergers van zeegras of rotan. Ze passen bovendien goed bij de landelijke stijl. In je kantoor ga je voor strakke moderne zwarte en witte dozen van kunststof of karton. Dit zorgt voor eenheid. In de slaapkamer zijn manden van vilt of bamboe prachtig voor bijvoorbeeld bedlinnen; heel handig en sfeervol.

Bij Westwing vind je de mooiste en meest gevarieerde collectie aan opbergers. Hiermee breng je elke ruimte van je huis op orde, zorg je voor eenheid, rust en stijl. Bovendien maak je het jezelf gemakkelijk door alles een eigen plekje te geven! Want een ding is zeker. In een opgeruimd huis gaat alles een stuk eenvoudiger.

Shop jouw nieuwe dozen, manden en opbergers bij Westwing. Opbergen maar!