Zoeken

Tijdschriftenhouders

Tijdschriftenrek & tijdschriftenhouder: nooit meer rondslingerende magazines

Ze stonden vroeger als noodzakelijk kwaad in een hoek van de kamer... tegenwoordig verworden tot ware decoratieve items: tijdschriftenrek . Van rondslingerende kranten of verfrommelde magazines kan daarom gaan sprake meer zijn. Wij zijn fan!

Herken je deze alledaagse problemen? Vast wel! Mensen die op bezoek komen, mogen voortaan zien welke kranten en tijdschriften jij leest. Ook boeken worden moeiteloos in het woonaccessoire opgenomen. Literatuur en lectuur bij elkaar, voor een gezonde portie dagelijks leesvoer.

Van metaal, hout, vilt, glanzend goud, zwart, wit, grijs… op de vloer of aan de wand: tijdschriftenhouders vind je tegenwoordig in allerlei soorten materialen en kleuren én je kunt ‘m overal kwijt! Heb jij jouw favoriet al gespot?

De lectuurbak: terug van nooit weggeweest

Voor sommigen klinken tijdschriftenhouders ongetwijfeld als hopeloze achterhaalde objecten, ouderwets, outdated en niet van deze tijd. Laat aan deze misvatting dan definitief een einde komen: ze zijn terug! Wist je bijvoorbeeld dat de oplage van verschillende magazines het afgelopen jaar is gestegen en dat nog steeds miljoenen Nederlandse huishoudens dagelijks de krant lezen?

Een tijdschriftenrek is dus alles behalve uit de tijd. Sterker nog, hij leeft als nooit tevoren. De krant die dagelijks bij jou op de mat valt, krijgt met een apart rek een vaste plek. Dat geeft rust en orde in huis en met de wildgroei van tijdschriften wordt zo definitief korte metten gemaakt.

Functionaliteit en woonaccessoire ineen

De allure die een goedgevuld tijdschriftenrek of volle krantenhouder geeft aan jouw woonkamer wordt door menigeen onderschat. In harmonie met de rest van jouw meubels is dit modieuze item de blikvanger van jouw zithoek. Als je bezoek hebt dat even zit te wachten op de bank , dan is een krant of tijdschrift zo gepakt. Zodoende biedt je jouw gasten met een tijdschriftenhouder ook de mogelijkheid om zichzelf te vermaken als je bijvoorbeeld even bezig bent in de keuken.

De unieke status die krantenbakken of tijdschriftenhouders de woonkamer hebben verworven, kan er zelfs toe leiden dat je weer een abonnement op een magazine neemt. Want een gevuld tijdschriftenrek staat niet alleen erg leuk in jouw interieur, hij nodigt ook uit om weer echt de tijd te nemen voor het lezen van jouw favoriete tijdschrift. Alle voorgaande edities bewaar je keurig geordend in het rek, want jouw bladen mogen gezien worden. En wat dacht je van de krant? Het nieuws van vandaag is immers de geschiedenis van morgen. Met die kennis is jouw tijdschriftenrek een toegangspoort tot historie. Dat doet jouw idee van een voorheen zo normaal meubelstuk waarschijnlijk voorgoed veranderen.

DIY: transformeer houten tijdschriftenhouders tot nachtkastje

Heb je een tijdschriftenhouder van hout op de kop getikt? Hier kun je meer mee dan je denkt! Een houten lectuurbak is een handig multifunctioneel product. Je kunt er namelijk ook voor kiezen dit product in de hoek van jouw slaapkamer te bevestigen. Kantel de bak eerst zijwaarts en bevestig deze met een aantal spijkers in de muur. Decoreer jouw zelfgemaakte houder met een hippe tafellamp of een leuke, kleine vaas, leg een stapeltje boeken in het open gedeelte…ét voilà! Erg simpel en zo kun je deze kleine ruimte ook meteen handig indelen.

Tijdschriftenhouders: absolute musthaves

Laat boeken en magazines voortaan pronken in jouw interieur met tijdschriftenrekken. Veel van de covers mogen namelijk gezien worden en dan is het spijtig om deze ergens in een hoek te laten verdwijnen. Vind je ook niet?
 

Kies tijdschriftenhouders in de stijl van jouw huis, of maak het de blikvanger van jouw interieur door deze uit te laten blinken in een opvallende kleur of design.