Zoeken

Opbergmanden

Sorteren
57 Producten
Sorteren

Opbergmanden: ruim je rommel op!

Opbergmanden zijn de perfecte accessoires om je rommel en spulletjes op een mooie en subtiele manier te verbergen! Je kunt ze als bijzettafel gebruiken, op de plank boven je bureau zetten of in een open kledingkast plaatsen. Een opgeruimd huis geeft een verzorgde uitstraling. Manden dragen daar hun steentje aan bij. Maar naast dat opbergmanden je huis een opgeruimde look geven, kunnen ze ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Denk aan een kattenmand, hondenmand en een fietsmand.

Soorten opbergmanden voor in huis

Als je een opbergmand denkt, denk je vast aan rieten manden, veelal gemaakt van rotan. Er zijn ook manden van andere materialen zoals hout, riet, vilt, kunststof en meer. Elke mand kan voor een ander doel gebruikt worden. Hier wat tips over de styling van je mandencollectie:

 • Wil je een opbergmand ook als bijzettafel gebruiken? Ga dan voor een opbergmand met deksel.
 • Naast een openhaard kan een rieten opbergmand als haardmand gebruikt worden. Dit staat fantastisch bij het knisperende haardvuur!
 • Heel ouderwets, maar wel erg handig! Gebruik een mand als aardappelmand! Het liefst eentje met open structuur zodat de aardappels niet te vochtig worden.
 • Een rieten fietsmand is niet alleen handig voor je boodschappen, maar ziet er ook leuk uit! Zet de fietsmand voorop of – ook leuk! - ga voor een fietsmand achterop. Tip! Schilder je rieten fietsmand wit en steek er wat kunstbloemen in.
 • Er bestaan ook manden voor op je fiets waar je je trouwe viervoeter in kunt doen. Ga je voor een hondenfietsmand achterop? Of kies je liever voor aan hondenfietsmand voorop zodat je ‘m af en toe een aai over z’n bol kunt geven.

 • Opbergmanden voor in de badkamer

  Overal in huis kun je een opbergmand plaatsen. Zo ook in de badkamer! Door de hoge luchtvochtigheid kun je beter een kunststof opbergmand in de badkamer zetten. Kunststof absorbeert geen vocht. Zo blijven de mand vrij van schimmel en gaan de manden langer mee!

  Hallo opbergmanden, bye bye baby rommeltjes!

  Als je een baby of jonge kinderen hebt, kun je af en toe helemaal gek worden van alle rondslingerende spulletjes en speelgoed. Opbergmanden zijn in dit geval je beste vrienden. Leer je kinderen op jonge leeftijd al om hun speelgoed na het spelen in een mand te doen en je bespaart jezelf een hoop frustratie.

  Accessoires in de studieruimte

  Opbergmanden zijn onmisbare accessoires in je kantoor-aan-huis. Voor je al bureauaccessoires kun je kleine metalen manden op je bureau zetten. Voor boeken, magazines en overige spullen zet je grote rieten manden naast het bureau.

  Om je bureau wat leuker te maken, kun je naast de kleine metalen opbergmanden ook andere decoratieve accessoires plaatsen! Kleine vaasjes met bloemen, fotolijstjes met inspirerende quotes of een designlamp decoreren je bureau op een leuker manier!

  Musthave opbergmanden!

  Wat zijn de hipste exemplaren?

 • Design opbergmand in een opvallende kleur of een hele strakke stijl;
 • Een metalen opbergmand is ook geweldig als robuuste bijzettafel. En het metaal past perfect in een huis met loft-invloeden. Stoer en stijlvol!;
 • Een rieten mand past goed bij de botanische en beachy look. Mooi in elk seizoen.
 • Een vilten opbergmand voelt zich thuis in een Scandi interieur.
 • Een hondenmand van steigerhout is helemaal on-trend! Ga je liever voor een exemplaar dat makkelijker schoon te maken is? Kies dan voor een kunststof hondenmand.
 • Shop jouw voorraadje opbergmanden bij Westwing!

  Ga terug naar alle opbergers