Opbergmanden

Opbergmanden

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorOpbergmanden

Opbergmanden zijn de perfecte woonaccessoires om je rommel  en spulletjes op een mooie en subtiele manier te verbergen! Je kunt ze als bijzettafel gebruiken, op de plank boven je bureau zetten of in een open kledingkast plaatsen. Een opgeruimd huis geeft een verzorgde uitstraling! Opbergmanden dragen daar hun steentje aan bij!

Accessoires voor in huis zijn items die je met zorg uitkiest. Trendy opbergmanden zijn een toevoeging voor je interieur! Je verbergt er overbodige spullen in, maar wil je de opbergmanden zelf niet onder het bed wegstoppen. Hippe opbergmanden mogen gezien worden!

Soorten opbergmanden voor in huis

Als je aan opbergmanden denkt, denk je vast aan rieten manden, veelal gemaakt van rotan. Dan heb je het mis! Er zijn ook manden van andere materialen!

Je hebt opbergmanden van:

  • Hout
  • Plastic
  • Kunststof
  • Metaal

Je hebt manden met en zonder deksel. Wil je deze accessoires niet alleen als opbergmand gebruiken, maar als ook bijzettafel? Ga dan voor manden met deksel. Ben je van plan om de opbergmanden te gebruiken als krantenbak of staan ze alleen maar in je kledingkast? Ga dan voor opbergmanden zonder deksel.

Let wel: een opbergmand zonder deksel  zorgt voor ophoping van stof. Door regelmatig de manden af te stoffen of een plaid op de spullen te leggen, voorkom je dat de spullen verstoffen.

Los van het materiaal en de deksel heb je bij opbergmanden ook grote verschillen in afmetingen. Ga je voor een klein aantal cm of wil je echt een grote opbergmand? Vergelijk altijd je verschillende opties zodat je precies koopt wat je nodig hebt en het maximale uit je opbergmanden haalt!

Opbergmanden voor in de badkamer

Overal in huis kun je opbergmanden plaatsen. Zo ook in de badkamer! Door de hoge luchtvochtigheid kun je beter kunststof opbergmanden in de badkamer zetten. Kunststof absorbeert geen vocht. Zo blijven de opbergmanden vrij van schimmel en gaan de manden langer mee!

Gebruik opbergmanden als wasmand of om je schone handdoeken in op te bergen. Staat je wasbak vol met flesjes en potjes? Creëer wat orde in de badkamer door opbergmanden als accessoires te gebruiken! Zet drie kleine manden aan de rand van de wasbak en verdeel daar al je producten in! Zo heb je alles mooi opgeruimd in leuke manden in de badkamer!

Hallo opbergmanden, bye bye baby rommeltjes!

Als je een baby of jonge kinderen hebt, kun je af en toe helemaal gek worden van alle rondslingende spulletjes en speelgoed. Opbergmanden zijn in dit geval je beste vrienden. Leer je kinderen op jonge leeftijd al om hun speelgoed na het spelen in de manden te doen en je bespaart jezelf een hoop frustratie.

Los daarvan staan de opbergmanden ook nog eens te gek in de babykamer en kinderkamer, zeker als je gaat voor design opbergmanden in een opvallend kleurtje. Kies bij kinderen sowieso voor kunststof, aan rieten exemplaren kunnen ze zichzelf bezeren!

Accessoires in de studieruimte

Opbergmanden zijn onmisbare accessoires in de studieruimte. Voor je al bureau accessoires kun je kleine metalen manden op je bureau zetten. Voor boeken, magazines en overige spullen zet je grote rieten opbergmanden naast het bureau.

Om je bureau wat leuker te maken, kun je naast de kleine metalen opbergmanden ook andere decoratieve accessoires plaatsen! Kleine vaasjes met bloemen, fotolijstjes met inspirerende quotes of een design lamp decoreren je bureau op een leuker manier!

Verberg je overbodige spullen niet in saaie manden, maar in grote trendy opbergmanden!

Musthave manden!

Wat zijn de hipste exemplaren?

  • Design opbergmanden in een opvallende kleur of een hele strakke stijl;
  • Metalen opbergmanden zijn ook geweldig als robuuste bijzettafel. En het metaal past perfect in een huis met loft invloeden. Stoer en stijlvol!;
  • Rieten opbergmanden passen goed bij de botanische en beachy look. Mooi in elk seizoen. Deze manden mogen gezien worden!

Mand in je winkelwagen!

Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere opbergmanden, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. En altijd met flinke korting!