Zoeken

Opbergpotten & sieradendoosjes

Sorteren
75 Producten
Sorteren

Een sieradendoos die siert!

We houden erg van sieraden en accessoires zowel voor in het huis als voor onszelf. Met een sieradendoosje kunnen we onze liefde en ons enthousiasme voor woonaccessoires en sieraden perfect combineren. Indien je eigenaar bent van een groot aantal sieraden en accessoires zoals haarbanden en andere haaraccessoires, dan is het van belang dat alles veilig en geordend kan worden opgeborgen in bijvoorbeeld een sieradendoosje. Op deze manier kunnen de sieraden niet verdwijnen of beschadigen en zijn ze gemakkelijk terug te vinden.

Sieradenkast – een sieraad voor sieraden

Kettingen, colliers, ringen, oorbellen en armbanden zijn sieraden die velen in grote aantallen bezitten. Jammer genoeg is het niet mogelijk al deze sieraden gelijktijdig te dragen. Een van de luxere mogelijkheden om sieraden te bewaren is in een sieradenkast. Deze kasten kunnen namelijk gemakkelijk in de slaapkamer of badkamer worden geplaatst en vervullen dus ook een esthetische functie. Het sieradenkastje kan oftewel op een kast worden geplaatst of aan de muur kunnen worden opgehangen. Een extra functie die een sieradenkast nog luxer en handiger maakt is als er een spiegel in de kast wordt geïntegreerd. Dankzij deze ingebouwde spiegel kan je in een oogopslag zien of de gekozen sieraden ook werkelijk bij elkaar en bij de outfit passen.

Een sieradenkast voor in ieder interieur

Ben je op zoek naar een specifieke sieradenkast voor in jouw interieur? Dat is geen probleem. Aangezien sieradenkastjes in vele verschillende formaten en stijlen voorkomen.

 • Ga voor een lief gedecoreerd sieradenkastje als je een romantische sfeer hebt in de slaapkamer. Kies een wit of een oudroze met sierlijke ornamenten, voor een lieflijke uitstraling.
 • Of ga juist voor een strakke sieradenkast in het wit of zwart, wanneer je een moderne woonstijl doorvoert in je huis.
 • Daarnaast kan je ook een sieradendoosje kiezen dat strakkere vormen heeft in een pasteltint en op lichthouten pootjes. Hiermee verrijk je je Scandi-inrichting thuis. Zet het doosje op een bijzettafel in het grijs en het is een geheel.

 • Armbanden in een sieradendoosje

  Een set armbanden geven elke outfit een enorme boost! Het is een simpele handeling waarvoor je (gelukkig) niet je kledingkast overhoop hoeft te halen en je meteen het verschil ziet. Een eenvoudig jurkje is door een rij armbanden om je pols niet meer saai!

  Heb je je armbanden opgestapeld in een sieradendoos? Haal ze eruit en decoreer je slaapkamer met al je armbanden. Vind een opvallende armbandhouder en zet ‘m op de kaptafel, bij je nachtkastje of op de ladekast. Hang de armbanden die door iedereen gezien mogen worden aan deze houder! Vind je ook niet dat al je mooie armbanden en sieraden een leuk plekje in je huis verdienen? Leg een paar waanzinnige oorbellen bij de armbandhouder en zoek een paar flitsende ringen die de decoratie compleet maken.

  Groeiende sieradenboom

  Ben je een groot fan van sieradendoosjes, maar wil je een duidelijkere statement in je woning? Gebruik dan een sieradenboom. Hiermee kan je je sieraden en juwelen uitstallen op een mooi dressoir of meubeltje in je slaapkamer of badkamer. De houten sieradenboom is een van de meest trendy woonaccessoires die je hiervoor kunt gebruiken. 

  Verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en formaten, maar ook leuk om zelf te maken als je een beetje creatief bent. Er bestaan 3D-bomen, zodat je je sieraden rondom kunt hangen, maar ook 2D-bomen die bestaan uit twee kruislings in elkaar geschoven onderdelen, of zelfs de ‘platte’ sieradenboom waar je rechts en links je sieraden op of over kunt hangen. En als de boom maar blijft groeien en het als nog niet past, heb je hopelijk oma’s sieradendoosje nog bewaard.