Zoeken

Wanddecoratie

Sorteren
322 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Wanddecoratie voor elke ruimte

Is jouw muur glad en in één kleur? Vind jij je muur saai? Maak je muur dan leuker met wandklokken of behang. Er zijn ook wandobjecten in alle stijlen en maten. Groot, middelgroot, klein, smal of breed, strak, meisjesachtig, planten, dieren, auto’s, enzovoort.

Er is dus vast en zeker ook voor jou een leuke muursticker, die bij je inrichting past en waarmee je die saaie muur heel eenvoudig en snel aangenamer maakt om naar te kijken. Voor welke muurdecoratie ga jij? Plakken maar!

Decoratie voor de kinderkamer of de babykamer

Kinderen groeien en ontwikkelen zich heel snel. Voor je het weet, zitten ze weer in een andere fase. De inrichting van hun kinderkamer telkens helemaal aan te passen, kost niet alleen veel geld maar ook veel tijd. En tijd hebben ouders met opgroeiende kinderen altijd te weinig. Daarom is de keuze voor muurstickers gauw gemaakt; met een minimale inspanning en tegen lage kosten pas je met muurstickers de kinderkamer of babykamer direct aan aan de fase waarin je kind zich bevindt!

Welke muurstickers kies je?

 • Als wanddecoratie voor de babykamer kun je kiezen uit muurstickers van schattige knuffels of een boom boven het bed;
 • Is je kindje wat ouder, dan kan je de muurstickers van knuffels vervangen door stickers van vlinders of een panda boven het bureau;
 • Als je kind nog weer wat groter is, krijgt het een eigen willetje en kan het zelf kiezen uit de vele muurstickers die verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan glow in the dark sticker.
 • Voor de ouders zijn muurstickers gemakkelijk: er hoeft niet helemaal opnieuw in de kinderkamer geverfd te worden, je haalt alleen de oude muurstickers weg en vervangt die door de nieuwe muurstickers om direct een andere sfeer te creëren. En verandert de eigen smaak van je kind, dan verander je net zo gemakkelijk zijn of haar kamer met een muursticker!

 • De voordelen van muurstickers

 • Je hebt ze in alle soorten, maten en stijlen;
 • Er zijn muurstickers voor volwassenen en voor kinderen;
 • Je geeft je muur en interieur een andere look zonder dat dit blijvend is;
 • Muurstickers zijn heel betaalbaar!

 • Muurstickers in elke ruimte?

  In de slaapkamer kies je voor een rustgevend beeld, een natuurfoto bijvoorbeeld of een rustige grafische print. In de woonkamer kun je voor een spectaculaire afbeelding kiezen. Kies je als woonkamer decoratie voor teksten boven de bank? Of een inspirerende wandposter van New York? Er zijn ook nog voordeurdecoratie, een waakbord, raamversiering, een wanddecoratiebord… Aan jou de keus!

  Muurstickers op kantoor

  Kantoorruimtes zijn ook vaak erg saai; wit en grijstinten voeren de boventoon. Er is meestal weinig kleur omdat alles is gericht op efficiënt werken en men het personeel zo weinig mogelijk wil afleiden. Maar het is bewezen dat de toepassing van kleur en vormen, zoals bijvoorbeeld met muurstickers, de productiviteit juist kan verhogen! Mensen reageren heel positief op kleur en vormen in hun omgeving. Kleur en vormen in de kantooromgeving geeft de werknemers energie en daardoor voelen zij zich door middel van muurstickers beter dan in een eentonig, kleurloos kantoor. Hierdoor presteren zij ook beter. Een investering in een aangename werkomgeving verdient zichzelf daardoor dubbel en dwars terug. Goede tafels en stoelen leggen de basis, maar muurstickers voegen nog iets extra’s toe; doordat stickers gemakkelijk en goedkoop te vervangen zijn, kan er regelmatig een nieuwe, inspirerende sfeer gecreëerd worden met nieuwe muurstickers.

  Plak grafische stickers of muurtekst op de wanden of geef de vergaderkamer een botanische look. Ook leuk: muurstickers in de vorm van een grappige of inspirerende muurteksten zijn perfect voor een kantoor!