Zoeken

Wandobjecten

Sorteren
31 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Prachtige wandobjecten

Een of meer stijlvolle wandobjecten vormen blikvangers die de hele ruimte doen opleven. Of het nu gaat om een wanddecoratie van hout, wandobjecten van metaal, een wanddecoratie van stof of van een ander materiaal – wandobjecten vormen een verrijking voor elk huis. Bij Westwing vind je veel verschillende exemplaren, die in principe in twee categorieën kunnen worden onderverdeeld: puur decoratieve wandobjecten en functionele wandobjecten.

Soorten wandobjecten

Decoratieve wanddecoratie zoals mooie prints, bijzonder houtsnijwerk, wanddecoraties met veren, papieren slingers of leuke logo’s zijn puur decoratief. Er bestaan ook decoratieve items voor aan de wand die eveneens een functie hebben. Het zijn, naast decoratieve items, ook lampen, ze bieden opslagruimte of het zijn kapstokken. Denk hierbij aan:

 • Memoborden en kaarten voor aantekeningen of inspiratie
 • LED-wanddecoratie
 • Een decoratieve kapstok voor het ophangen van jassen of kleding
 • Wandopbergers
 • Wanddecoratie zonder extra functie is vooral te zien in de woonkamer, waar hij meestal de ruimte krijgt om puur decoratief volledig tot zijn recht te komen. In kleinere kamers, zoals de keuken, het kantoor aan huis of de gang, zijn de wandobjecten met extra functie juist populair.

  Stijlvol en praktisch: memoborden

  Het boodschappenlijstje, een leuke foto of belangrijke visitekaartjes - er zijn geen grenzen als het gaat om het vullen van een memobord! Een memobord, zoals de naam al aangeeft, is er om ons aan belangrijke dingen te helpen herinneren en is zo aan de muur bevestigd dat we hem altijd in het zicht hebben.

  Onder de klassieke memoboards scharen we de basic wandborden of magneetborden. We zien ze veel in keukens en kantoren waar ze ons helpen om bonnetjes, kaarten en visitekaartjes te presenteren. Het handige aan dit soort borden, is dat je wat je erop hangt ook eenvoudig weer verwijdert en vervangt.

  Er bestaan ook afwasbare borden, die kunnen worden beschreven met een stift of krijt. Hierop kun je het boodschappenlijstje, belangrijke agendapunten, of gewoon een leuke spreuk schrijven. Hetzelfde geldt voor letterborden waarop je persoonlijke woorden of spreuken kunt weergeven.

  Functionele wandobjecten

  LED-wandobjecten zijn echte blikvangers, die zorgen voor een lach op ons gezicht. Of het nu gaat om lightboxen, letters of symbolen: ze ontvouwen hun volledige potentieel wanneer het donker wordt en verrijken ons huis als een originele lichtbron. In de hal laten ze ons bijvoorbeeld ’s nachts de weg vinden, of zorgen ze voor sfeervolle verlichting in de woonkamer.

  Wandhaken die op een sculptuur of installatie lijken, zijn populaire decoratieve objecten die zich nuttig kunnen maken in de hal, keuken, badkamer of kinderkamer. Hiermee vang je twee vliegen in één klap! Ze zijn namelijk decoratief én praktisch. Hetzelfde geldt voor wandopbergmandjes, wat originele en ruimtebesparende alternatieven zijn voor traditionele opslagoplossingen.

  Gewoonweg prachtig: decoratieve wandobjecten

  Wandobjecten zijn beschikbaar in diverse stijlen. Zo bestaat er industriële wanddecoratie, zoals stoere wandrekjes of letterborden. Maar er zijn ook oosters geïnspireerde wandobjecten. Denk hierbij aan decoratie met ornamenten. Ze zijn prachtig als contrast in een modern wit interieur. In kinderkamers zijn vrolijke guirlandes of wanddecoratie in de vorm van dieren, zoals schattige vlinders, superleuk. Foto’s en schilderijen kunnen de muren tot leven brengen in elke ruimte van je huis! Kies je voor wanddecoratie met een natuurlijke look – van hout of vlechtwerk – of worden het objecten van metaal, of stof? Bij Westwing vind je wanddecoratie, wandobjecten en wandopbergers voor elke wens, ruimte en stijl!

  De juiste plek voor wanddecoratie

  De keuze voor wanddecoratie is uiteraard aan jou. Welk effect wil je ermee bereiken, moet het een statement zijn of maakt het onderdeel uit van een ensemble? Beantwoord deze vragen en kom tot een geschikte plek voor je decoratieve object of zoek naar een decoratief object dat past op een specifieke plek.

  Shop jouw wandobjecten bij Westwing!