Zoeken

Prints & afbeeldingen

Sorteren
88 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Prints & afbeeldingen voor jouw muur

Wil je snel en eenvoudig je woning persoonlijk maken? Met een mooie kunstwand vrolijk jij elke ruimte in huis op! Prints zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt ronde, langwerpige en vierkante prints. Met realistische prints, abstracte kunst, inspirerende spreuken, een mooie stockfoto, of schattige tekeningen. Welke prints hangen er straks aan jouw kunstwand?

Diverse prints & afbeeldingen

Welk ontwerp zie jij graag aan de muur hangen? Qua onderwerp zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo zijn er prints met afbeeldingen van schilderijen, maar ook kunst en een mooie print op canvas van steden zijn een dankbaar onderwerp voor de poster.

Naast mooie foto’s of kunst kun je ook kiezen voor een motivational poster. Geen idee wat dat is? Met een motivational poster aan de wand krijg je dagelijks de nodige inspiratie dankzij de spreuk die op de poster staat. Een goede motivatie om de dag te beginnen of juist mee te eindigen!

Wat vind je van een print op aluminium, een tof affiche, een foto poster, of een fotocollage poster? Die laatste zou je ook zelf kunnen maken door allemaal losse foto’s samen te stellen tot collage.

Het ophangen van prints & afbeeldingen

Naast de standaard manier van ophangen, met plakband of ingelijst in een mooie lijst, kun je foto’s en afbeeldingen of posters ook gebruiken als een soort fotobehang. Koop dezelfde poster een aantal keer en plak deze als een soort behang op je muur.

Schilderijen & moderne schilderijen

Zou je graag een paar schilderijen willen? Trek dan maar je portemonnee... Een print van een schilderij op een poster of op canvas is een mooi alternatief. Hebben moderne schilderijen jouw voorkeur? Kies bijvoorbeeld voor werk van bekende schilders als Salvador Dali, Piet Mondriaan, Karel Appel of Henri Matisse.

Weet je nog niet wat voor schilderij je zou willen? Geef het tijd, meestal kom je er na veel rondkijken achter welke stijl bij jou past. Worden het landschap schilderijen of portretten, of misschien een stel abstracte schilderijen?

Exclusieve prints & posters

Wil je niet de standaard print die iedereen in de kamer heeft hangen? Ga dan niet voor de prints die je kant en klaar in de woonwinkels koopt. Kies voor een print die je zelf hebt gemaakt. Simpel en origineel!

Laat de gekozen foto in posterformaat afdrukken en decoreer de wand in de slaap-, woonkamer of de hal. Een persoonlijke decoratie in je eigen stulpje!

Ook leuk, xxl-posters waarmee je bijvoorbeeld een hele wand kan behangen!

  • Deurposters: Superleuk idee! Vrolijk een saaie deur op of werk een kras of gat in een deur weg met behulp van een deurposter.
  • Buitenposters: Fleur je buitenruimte op met buitenposters! Zo’n tuindoek bevestig je middels een ophangsysteem op de muur of tussen enkele palen. Spannen die hap! Natuurlijk moeten buitenposters wel tegen een stootje kunnen. 
  • Vintage prints - Ben jij fan van vintage woonaccessoires? Dan is een vintage poster zonder twijfel een fantastisch idee. Vintage posters zijn prachtig getekende affiches van frisdrank- of zuivelmerken of een filmposter. Dat niet alleen. Vintage posters zijn ook illustraties van Franse winkels, straat en bekende Parijse monumenten. Met een vintage poster op canvas geef je de kamer een karakteristieke look.
  • Japanse prenten - Waar denk je aan als je zegt: Japanse prenten? Vulkanen, Samoerai, Geisha’s en bloemen. Maar wat maakt deze bekende plaatjes tot Japanse kunst? Details, subtiliteit & kleur.Tekent een kunstenaar in Japan volgens een traditionele manier een kleine bloem, dan zal die veel gedetailleerder zijn dan een schilder uit ieder ander land. De nerven van de bloemblaadjes worden met de grootste precisie weergegeven en het schubbenpatroon van een karper was nog nooit zo duidelijk.

  • Tot slot

    Let altijd op auteursrecht, portretrecht om erachter te komen of je foto’s rechtenvrij zijn.

    Welke prints komen er aan jouw kunstwand?