Posters

Posters

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorPosters

Wil je snel en eenvoudig de woon- of slaapkamer opvrolijken, zonder een grote investering te doen? Met posters fleur je de kamer binnen no time op! 

Posters zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt ronde, langwerpige en vierkante posters. Welke posters komen bij jou aan de muren te hangen? 

Diverse posters

Welk ontwerp zie jij graag aan de muur hangen? Qua onderwerp zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo zijn er posters met afbeeldingen van schilderijen, maar ook kunst en mooie foto’s van steden zijn een dankbaar onderwerp voor de poster.

Naast mooie foto’s of kunst kun je ook kiezen voor een motivational poster. Geen idee wat dat is? Met een motivational poster aan de wand krijg je dagelijks de nodige inspiratie dankzij de spreuk die op de poster staat. Een goede motivatie om de dag te beginnen of juist mee te eindigen!

Wil je een wereldreis maken? Kies dan voor een selectie posters met foto’s van bestemmingen waar jij graag heen wilt. Zo krijgt de poster, naast zijn functie als decoratie, ook nog een andere functie. De poster herinnert je gewoon aan je doel en motiveert je om harder te werken om dit te bereiken.

Het ophangen van posters

Naast de standaard manier van ophangen, met plakband of ingelijst in een mooie lijst, kun je posters ook gebruiken als een soort fotobehang. Koop dezelfde poster een aantal keer en plak deze als een soort behang op je muur. Je krijgt gelijk een hele andere sfeer in je kamer op een hele originele manier.

Exclusieve posters

Wil je niet de standaard poster die iedereen in de kamer heeft hangen? Ga dan niet voor de posters die je kant en klaar in de woonwinkels koopt. Kies voor een foto die je zelf hebt gemaakt. Simpel en origineel!

Laat de gekozen foto in posterformaat afdrukken en decoreer de wand in de slaap-, woonkamer of de hal. Een persoonlijke decoratie in je eigen stulpje!

Het grootste voordeel van een poster is dat je met gemak kunt afwisselen. Dat niet alleen. Het is zeer voordelige manier om je interieur te decoreren.

Naast posters heb je natuurlijk nog meer verschillende soorten wanddecoratie:

  • Kalenders,
  • Vlaggen,
  • Muurstickers en
  • Wandplaten.

Je kunt alles precies aanpassen aan jouw smaak en de stijl van je interieur. Door af te wisselen met wanddecoratie, kun je er snel en gemakkelijk voor zorgen dat er een hele andere sfeer in je huis komt. Kies in de winter voor een mooi winterlandschap en in de zomer een mooie zonsondergang. Pas je accessoires op je poster aan en je hebt elk seizoen een heel ander interieur!

Vintage posters

Ben jij fan van vintage woonaccessoires? Dan is een vintage poster zonder twijfel een fantastisch idee. Vintage posters zijn prachtig getekende affiches van frisdrank- of zuivelmerken. Dat niet alleen. Vintage posters zijn ook illustraties van Franse winkels, straat en bekende Parijse monumenten. Met een vintage poster geef je de kamer

Ontdek Westwing

Wil je weten hoe je posters het beste kunt decoreren? In het Westwing online magazine vind je de nieuwste interieurtrends, styling tips & tricks, interviews en home updates en kun je bovendien binnen kijken in de huizen van toonaangevende interior designers en andere, inspirerende mensen.

Dat niet alleen. Bij Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop vind je een grote variatie aan prachtige, exclusieve posters met korting tot 70%! Waar wacht je nog op?