Zoeken

Kapstokken van metaal

Sorteren
91 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Kapstokken van metaal

Stel, je bent op zoek naar een mooie kapstok voor in je huis. Je hebt je zinnen gezet op een design kapstok. Een strakke moderne kapstok die meteen in het oog springt wanneer je de hal binnenstapt.

Ga voor kapstokken van metaal. Het materiaal staal geeft je hal een moderne en stijlvolle uitstraling. Door voor een rvs kapstok te kiezen verandert een simpele hal direct in een entree met klasse.

Kapstokken van metaal: praktisch en stijlvol

Een kapstok is in de eerste plaats een praktisch woonaccessoire. Het helpt je hal netjes en opgeruimd te houden. Maar wanneer je jouw huis met zorg hebt ingericht kan je hal niet achterblijven.

Wist je dat metaal het beste van twee werelden combineert?

 • Het is praktisch materiaal, het blijft lang mooi waardoor je jaren lang plezier kunt hebben van je RVS of metalen kapstok zonder er omkijken naar te hebben.
 • RVS wordt veel gebruikt voor meubels en accessoires met een modern design. Kapstokken van RVS geven een strak en stijlvol effect aan je hal.

 • Metalen kapstokken: veel variatie!

  Wandkapstokken, staande kapstokken en losse haken. Wat kapstokken van metaal zo leuk maakt, is dat er ontzettend veel aan toe te voegen en mee te variëren valt.

 • Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kapstok van metaal die bestaat uit een strook RVS met haken eraan. Perfect in een minimalistische inrichting.
 • Natuurlijk kun je je kapstok ook uitbreiden, bijvoorbeeld met een hoedenplank erboven.
 • Of je kunt een gedeelte toevoegen waarkledinghangers aan kunnen worden opgehangen, zodat je daar ook spullen kwijt kunt. Kies bijvoorbeeld voor bijpassende RVS kledinghangers. Je kunt het aantal kledinghangers ook nog eens heel makkelijk uitbreiden als je meer spullen kwijt moet op de kapstok.

 • Metalen kapstok schoonmaken

  Een kapstok van metaal heeft weinig onderhoud nodig. Mocht er een vlek op de kapstok zitten, dan kun je in allerlei winkels terecht voor speciale RVS-schoonmaakmiddelen. Er zijn echter ook een heleboel trucjes waarmee je RVS ook prima schoon kunt krijgen zonder die dure, milieuverontreinigende schoonmaakmiddelen:

 • Biotex - Doe wat Biotex op een sponsje of maak er een sopje mee en de vlekken komen zo van je RVS kapstok af.
 • Microvezeldoekjes - Maak je RVS kapstok mooi schoon en stofvrij met een microvezeldoekje. En microvezeldoekjes kunnen gewoon in de wasmachine, ze kunnen dus keer op keer worden gebruikt!
 • Olie - Na het schoonmaken van een RVS kapstok kunnen er strepen op de kapstok ontstaan. Die strepen kun je voorkomen door de kapstok na het schoonmaken in te wrijven met een beetje babyolie of olijfolie. Na het inwrijven poets je de kapstok op met een droog doekje, en klaar. En van de olie gaat je kapstok ook nog eens heel mooi glanzen!
 • Afwasmiddel - Wat ook heel goed werkt, is om je RVS kapstok schoon te maken met een beetje afwasmiddel op een sponsje, en om de kapstok vervolgens droog te wrijven met een stukje keukenrol.
 • Kortom: Mocht je nog op zoek zijn naar een mooie, onderhoudsvrije kapstok die je helemaal kunt aanpassen aan je eigen wensen? Dan zijn metalen kapstokken dus echt de oplossing voor jou!