Zoeken

Kapstokhaken & wandkapstokken

Sorteren
105 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Wandkapstokken & kapstokhaken: ideaal voor een opgeruimde hal

Wandkapstokken & kapstokhaken zijn functioneel en ogen ook nog eens superleuk in de hal. Ga voor een moderne wandkapstok met voldoende plek voor de jassen van de hele familie. Heb je een kleine entree? Bevestig dan een paar van die hippe rvs wandhaken aan de muur.

Wandkapstokken en kapstokhaken, waar kies je voor?

Als je de wandkapstok en -haak rekent tot de saaie woonaccessoires, dan heb je waarschijnlijk nog nooit een blik geworpen op het enorm brede aanbod. Kapstokken die hoeven namelijk helemaal niet saai te zijn. En vind je dat een staande kapstok altijd maar in de weg staat? Dan ben je bij een wandkapstok ook aan het juiste adres.

Er bestaat ruime keuze in formaat en design, waardoor er altijd een wandkapstok is die past bij jouw interieur. Heb je een groot gezin? Ga dan voor een breed exemplaar met veel haken. Een blikvanger die mooi past in een brede hal en een geheel vormt met de andere meubels en kasten die je in huis hebt.  Kapstokken die aan de wand gemonteerd worden beschikken vaak over extra opbergruimte boven de gebruikelijke haken waar je kledinghangers voor de jassen aan kwijt kunt. Soms is dit slechts een hoedenplank, maar andere keren gaat dit zelfs gepaard met wat handige manden. Of je nu ruimte bespaart of creëert, met een wandkapstok kom je in ieder geval nooit ruimte tekort.

Kapstokhaken in plaats van wandkapstokken

Woon je fijn, maar klein met z’n tweeën of alleen? Dan is een haak direct in de muur ideaal voor jou. Je kunt hier makkelijk jouw kledinghanger op kwijt, of gewoon de jas ophangen zonder hanger. Aan jou de keuze! Maar het allerleukst: met deze wandhaken kun je veel meer dan alleen de muren in de hal sieren.Houd je haaks!

Wandhaken of ophanghaken zijn echte all-rounders die ons in het dagelijkse leven helpen in kasten, de woonkamer en zelfs de keuken. Ze dienen als handige hulpjes voor het ophangen van keukendoeken, als wanddecoratie met een verzameling van verschillende wandknoppen of één opvallende haak als unieke eyecatcher… Een leven zonder haken is haast niet voor te stellen!

Op zoek naar een verrassende opbergplek voor jouw kettingen (die eeuwig in de war raken)? Wat dacht je van een wandhaak van metaal als sieradenhouder? Zo kunnen de kettingen hier hun vaste plek hebben zonder dat ze allemaal verstrikken. Deze haken en sieraden vormen samen ook nog eens een mooie muurdecoratie!

Dat ruimt zo lekker op

Zoals je geen fan bent van rondslingerende voorraad aan jassen in de hal ben je ook geen voorstander van verdwaalde baddoeken in de badkamer. Zeg maar hallo tegen het handoekenrek! Familie van de wandkapstok en kapstokhaak, want: het ruimt ook zo lekker op.

Het liefst heb je als in een hotel met opgerolde witte handdoeken, badkamerproducten netjes op een rij gesorteerd en lekker geurende zeepjes in een rieten mandje. Door ons drukke leven lukt het ons helaas niet altijd het hier netjes te houden. Een handdoek wordt gebruikt en dat leg je vaak naast de wasbak neer of op de grond. Dat staat slordig. Met een handdoekenrek houd je het een redelijk geordend geheel!

Een handdoekenrek kan in elke badkamerruimte worden opgehangen of geplaatst. Is die van jou groot of klein? Dat maakt niets uit! Laat je inspireren voor een geschikt handdoekenrek bij jouw in huis!

Waar je trouwens ook naar op zoek bent - je vindt hier gegarandeerd handdoekrekken, wandkapstokken en kapstokhaken naar jouw smaak!