Zoeken

Keuken

Sorteren
2935 Producten
Sorteren

Alles voor de keuken

Na het werk nog kort even met vrienden en collega's een glas wijn of een cocktail in een bar drinken wordt steeds populairder. In plaats van na het werk een bar bezoeken kun je ook vrienden en collega's uitnodigen in je eigen bar aan huis. Een bar aan huis is uitgegroeid tot een trend. Meer en meer mensen willen dit gevoel ook naar huis brengen en daarom is een bar in huis al lang geen ongewoon meubelstuk meer. Met een bar haal je niet alleen een stijlstatement maar ook gezelligheid met vrienden in huis!

Een aparte kamer voor een bar?

Wie een bar in zijn eigen woning of huis wil plaatsen heeft natuurlijk genoeg ruimte nodig. Maar moet er gelijk een hele kamer als bar ingericht worden? Het antwoord is heel duidelijk – zelfs in de woonkamer, eetkamer of keuken kan een stijlvolle bar geïntegreerd worden zonder veel inspanning en zonder dat er veel ruimte ingenomen wordt.

Als de benodigde ruimte beschikbaar is, dan kan er natuurlijk een aparte kamer als bar ingericht worden. Op deze manier kan deze kamer gebruikt worden voor feestjes waar je bijvoorbeeld met vrienden iets kunt drinken of zelfs dansen.

Tafelen: wat hoort er bij?

Vooral in eengezinswoningen is het populair om een gezellige bar in de kelder te creëren of een schuur in de tuin tot een bar om te toveren. Zeer geschikte en populaire meubels in zo’n kamer zijn een dartbord, tafelvoetbaltafel of zelfs een biljarttafel. Met deze aanvullende meubelen zijn plezier en tevredenheid voor een gezellige avond met vrienden gegarandeerd!

Ontbijten aan de bar?

Vooral leuk is om een ontbijtbar met krukken als een soort scheidingswand tussen de keuken en de eetkamer te plaatsen. Deze plaatsing scheidt de twee gebieden visueel terwijl er nog steeds van de ene ruimte naar de andere ruimte gekeken kan worden. Als er met vrienden dan plaats wordt genomen, heb je een goed zicht in de woonkamer en in de keuken en kan er dus makkelijk gekletst worden met de mensen in beide gebieden. Kijk ook bij onze keukenapparatuur om een heerlijk ontbijt klaar te maken!

Welke meubels horen er bij een keuken?

 • Als de bar voornamelijk wordt gebruikt voor een cocktail na het werk, dan zijn vitrines waar de glazen in gezet kunnen worden en flessenrekken een leuk idee.
 • Als de bar daarentegen voornamelijk gebruikt wordt als een ontbijtbar, dan is een model met laden ideaal zodat daar borden, kopjes, schalen en bestek binnen handbereik in opgeborgen kunnen worden.
 • De bar in het juiste licht zetten

  Een bar moet worden stijlvol worden ingericht en in het juiste licht gezet worden, of deze nou geïntegreerd in de woonkamer is of een aparte kamer in de kelder of tuin is. Met de juiste verlichting, het beste een mix van direct licht en indirect licht zoals spots, kan van elke bar, ongeacht hoe groot of klein, een visueel hoogtepunt gemaakt worden.

  Wat heeft de perfecte bar nog meer nodig?

 • De bar en de ruimte waar deze staat kan ook goed in de schijnwerpers gezet worden met de juiste decoratie. Hippe foto’s van bijvoorbeeld zangers, acteurs of andere iconen of van skylines en muziekinstrumenten, zijn ideale wanddecoraties.
 • Comfortabele zitkussens op de barkrukken is ook een leuk idee om de bar een persoonlijk vleugje te geven. Stijlvolle borden met hapjes, glazen in verschillende vormen, cocktailshakers, kurkentrekkers, stijlvolle kaarsen en andere baraccessoires evenals een aantal flessen geven dan de finishing touch;
 • Ook niet te vergeten is een mogelijkheid om muziek te spelen, of het nou in de vorm van een moderneMP3-speler, een HiFi-systeem of zelfs een oude platenspeler of jukebox van de rommelmarkt is. Want met goede muziek creëer je pas echt de juiste stemming!
 • Het is vooral leuk als de bar en barkrukken de stijl van de rest van het interieur overnemen, maar dit betekent niet dat de bar niet moet worden benadrukt als een hoogtepunt.