Zoeken

Barkrukken

Sorteren
59 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Barkrukken & barstoelen in allerlei stijlen

Modern, stijlvol en hip - creëer met barkrukken een stijlvolle thuisbar! In veel huizen is de barkruk een perfecte oplossing om conventionele stoelen te vervangen, maar aan de eigen bar zijn barkrukken ook onmisbaar!

Barkrukken voor overal

Of het nu aan de bar, een kookeiland, in de woonkamer, of in de feestkelder is: barkrukken of barstoelen zetten de toon voor een goede sfeer. De barkruk is door zijn slanke hoogte niet alleen zeer praktisch, veel modellen zien er bovendien fantastisch stijlvol en modern uit. Voor een geslaagd feest of een huislijk genieten van de rust. Lees verder voor meer informatie over materialen en design van barkrukken!

Maar ook in de tuin kunnen barkrukken dienst doen! Heb je wel eens aan een wicker barset gedacht? Van kunststof gevlochten barkrukken met bijpassende tafel zijn ideaal voor lange zomeravonden in je eigen tuin.  

Modellen barkrukken

Voordat je bepaalde barkrukken zoekt, moet je misschien ook even nagaan wat je wensen zijn:

 • Wil je een gevoerde zitting?
 • Een praktische rugleuning?
 • Een comfortabele voetsteun?
 • En moet de barkruk in hoogte verstelbaar zijn?
 • Toch is het merendeel van de barkrukken in hoogte verstelbaar, aangezien niet alle tafels gelijk zijn. Plus niet alle mensen prefereren dezelfde hoogte wat een verstelbare barkruk echt een goede uitvinding maakt.

  De meest klassieke barkrukken?

  De klassieke barkruk of barstoel is die zoals je die in de bruine kroeg nog tegenkomt. Barkrukken met houten poten en een rond zitvlak van leer, zonder leuning. Hiermee haal je je favoriete cafésfeer in huis!

  Andere barkrukken?

  Naast de café barkrukken voor de kroegtijgers onder ons, is voor elke andere stijl een barkruk te vinden.

 • Go Industrial! Creëer een moderne bar bij jou in huis door te kiezen voor barkrukken met een zwart metalen onderstel en een zitting van hout, leer of kunstleer met een verweerde look. Eigenlijk het café van nu.
 • Opvallend modern! Dat zijn barkrukken met een zilverkleurige, chromen poten en een leren zitting in wit of een knalkleur. Een tikkeltje glamour, maar vooral strak en modern.
 • Een landelijke thuisbar? Ook dat kan! Met barkrukken van riet en wit houten poten.. Eventueel een kussentje erbij, meer heb je niet nodig.
 • Het design van de krukken

  Van comfortabele stoelen, of een minimalistisch futuristisch stalen krukje tot een zeer praktische barkruk. De selectie evenals verscheidene ontwerpen van barkrukken is zeer divers en maakt het dat er voor elke smaak een bijpassende kruk gevonden kan worden. Of ze nu gemaakt zijn van riet, leer of kunststof, met ingetogen houten poten of juist een opvallend glanzende metalen voet, met- of zonder rugleuning, barkrukken zijn er voor iedereen!

  Het materiaal van barkrukken

  Waar ze van zijn gemaakt doet veel met de sfeer: hout, metaal, leer, rotan, of een combinatie van de verscheidene materialen. Bedenk wat past bij jouw individuele smaak, look en samenstelling van de inrichting. Verder is het van belang te bedenken wat de kwaliteit doet. Naast de look van de barkrukken is de aard evenzeer een belangrijke factor. Hoe steviger de barkruk, hoe langer het genot!

  De barkruk als reddende engel

  Aangezien een barkruk niet zo veel ruimte inneemt kan het perfect als reddende engel gebruikt worden. Een barkruk kan namelijk makkelijk en stijlvol in een hoek van een kamer worden geplaatst zonder dat het al te veel ruimte inneemt of in de kelder bewaard wordt. Mochten er dan onverwachte gasten komen kunt u ze tevoorschijn halen en als zitplaats gebruiken. Barkrukken zijn gewoonweg perfect als je niet veel ruimte hebt.