Zoeken

Industriële barkukken

Barkrukken in industriële stijl

Barkrukken komen van oorsprong uit café’s. Bruine kroegen hebben vrijwel altijd een grote bar met daaraan bruine houten ronde barkrukken. Tegenwoordig zijn barkrukken hip & happening! Je vindt ze in de meest populaire restaurants, café’s en bars. De barkruk in industriële stijl zien we veel, ook in woonomgevingen vinden ze hun plekje. Ontdek waarom de industriële barkruk ook in jouw interieur niet mag ontbreken.

Industriële barkrukken voor overal

Aan de bar, aan een kookeiland, aan een hoge tafel is: industriële barkrukken of barstoelenzetten de toon voor een stoere sfeer. Industriële barkrukken zijn er in diverse soorten en maten. Wil je een exemplaar met een praktische rugleuning, een comfortabele voetsteun? Moet de barkruk in hoogte verstelbaar zijn?

Waar zet je jouw industriële barkrukken neer?

De keuken is de meest voor de hand liggende plek voor je industriële barkrukken. Zet ze aan een mooie hoge tafel of bar en geniet van een drankje met vrienden. Maar ook in een hal of gang kan een barkruk leuk zijn. Zet er bijvoorbeeld een mooie plant op of hang er manden of tassen aan. Je kunt de industriële barkruk ook gebruiken als bijzetter en versieren met decoratieve items of een lamp.In de woonkamer kan de barkruk goed ingezet worden als hulpje wanneer er extra gasten binnenlopen. De barkruk neemt weinig ruimte in en staat rustig in een hoek van de kamer. Je kunt ze dan tevoorschijn toveren als extra zitplaats of bijzettafel als je hem nodig hebt!

Stoer & stylish: de industriële barkruk

Creëer een hippe barsfeer bij jou in huis door te kiezen voor barkrukken met een zwart metalen onderstel en een zitting van hout, leer of kunstleer met een verweerde look. Dit stijltje doet denken aan de café’s van nu. De industriële barkrukken hebben vaak een basis van metaal en die wordt gecombineerd met een zitting van hout of leer. De bewust aangebrachte gebruikerssporen, zorgen ervoor dat het lijkt of de kruk al een leven achter de rug heeft. Extra bijzonder én extra stoer.

Het materiaal van barkrukken in industriële stijl

Waar ze van zijn gemaakt doet veel met de sfeer: hout, metaal, leer, rotan, of een combinatie van de verscheidene materialen. Bedenk wat past bij jouw individuele smaak, look en je wensen. Verder is het van belang te bedenken wat de kwaliteit doet. Naast de look van de barkrukken in industriële stijl, is de aard een belangrijke factor. Hoe steviger de barkruk, hoe langer het genot!

Mix & match

Combineer je industriële barkruk met een moderne tafel of bar voor een mooie mix van stijlen. Ook met een klassieke houten tafel of bar kunnen barkrukken in industriële stijl leuk samenwerken. Drink jij hier een kopje koffie in de ochtend met je geliefde? Of een glas wijn in de middag met vrienden?

Shop jouw barkrukken in industriële stijl bij Westwing!

Ben je overtuigd en kies je voor een barkruk in industriële stijl? Vind jouw favoriete exemplaren bij Westwing!