Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging

Kussenhoezen

652 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Kussenhoezen in elke stijl

Het zijn slechts kleine aspecten in je woning, maar stiekem brengen ze het beste naar boven en zorgen ze voor een vrolijke sfeer. Kussens met bijzondere kussenhoezen liggen op elke bank, zijn vaak te vinden in kleine rommelhoekjes en doen het ook op bed niet slecht. Waar simpele kussens natuurlijk wel dienst doen, creëer je pas echt een eigen stijl met grote of kleine kussenhoezen.

Denk je aan kussens, dan denk je vaak meteen aan die vierkante exemplaren. Toch kun je alle kanten op met een kussenhoesje. Zo zijn er kussenhoezen verkrijgbaar in een langwerpige vorm die ideaal zijn voor kleine kussentjes in de hoek van een bank. Ronde kussenhoezen en ovale hoezen zorgen voor een romantisch effect en creëren een warme en knusse sfeer in de kamer.

Om je kussens op de bank, op bed in de slaapkamer, maar ook om het aankleedkussen van je baby heb je een kussenhoes nodig. Een zogenaamde waskussenhoes of aankleedkussenhoes,

In elke maat

Met kussens in diverse vormen geef je een speelse look aan je bed of bank. Combineer dus ook kussenhoezen in verschillende maten zoals 45x45 met 70x70.

Elke stijl

Of je nu een oosterse stijl, een Scandinavische stijl, een retro look of een modern interieur in huis hebt: je kunt er bijpassende kussens bij vinden. Denk aan kussentjes met glimmende pailletten, kussenhoezen met diverse patronen, grafische prints of licht linnen hoezen.

Even een wasje doen

Veel kussens hebben standaard een vaste kussenhoes, maar het is veel makkelijker om los je kussenhoezen aan te schaffen. Niet alleen kun je zo regelmatig van hoes ruilen, maar zijn ook vlekken en vuil snel verwijderd. Zodra je morst of iemand knoeit, hoef je enkel de hoes van het kussen te halen en uit te wassen. Dat wordt toch een stuk moeilijker met een gevuld kussen!

Do it yourself: Je eigen kussenhoezen maken

Je kunt natuurlijk stad en land afstruinen om de perfecte kussenhoezen te vinden, maar als je zelf tijd over hebt en graag creatief bezig bent, is het ontzettend leuk om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen kussenhoesjes en zorg zo voor een mooi kussenhoekje op de bank of ergens anders in huis.

  • Heb je nog een paar oude kussens liggen, die kunnen dienen als sierkussen? Gooi ze dan niet weg, maar gebruik ze opnieuw als vulling.
  • Voor het maken van een eigen kussenhoes heb je stof, garen en accessoires nodig. Sla voldoende in, zodat je een bonte verzameling kunt maken.
  • Tijd voor het echte werk: Ga je voor Oosterse kussenhoezen met aqua en roze of laat jij je overhalen tot een glamour kussen met zilveren en gouden details? Gebruik je fantasie en maak de mooiste creaties. Je kunt ook basic zilveren kussens gebruiken en deze versieren met je eigen breiwerk, kanten details of pailletten.
  • Liever wat minder druk en lekker basic? Ga dan voor zwart of wit en fleur je kussenhoezen eventueel op met kwastjes of losse lintjes.
  • Handige en gemakkelijke bezorging

    Gratis retourneren tot 31.1.’23

    Klantenservice +31(85)8889079