Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging

Decoratieve ladders

12 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

De ladder als woonaccessoire

Wist je dat je een ladder ook geweldig als accessoire in huis kunt gebruiken? Een paar voorbeelden:

↵↵
 • Zet een bamboe ladder in de badkamer en gebruik ‘m als handdoekenladder;
 • Plaats een reformladder in een loos hoekje in de zithoek en hang over de spijlen een paar plaids en tijdschriften ter decoratie;
 • Doe creatief en ga voor een aluminium ladder, houten ladder of brocante ladder waar je verschillende woonaccessoires aan hangt zoals fotolijstjes, droogbloemen of een hangplantje;
 • Gebruik een ladder in je slaapkamer of kledingkamer en hang je accessoires eraan op! Denk aan: je kettingen, je sjaaltjes en een paar tassen. Looks cute! Ook handig, een trapladder, telescoopladder of vouwladder.
 • ↵↵

  Ladders kunnen echt in elk huis worden toegepast! Je hebt ze in allerlei stijlen, van industrieel tot landelijk. Ga je voor een metalen vintage exemplaar of val je voor een ladder of stellingkast in een vrolijk kleurtje?

  ↵↵

  3 goede redenen om een ​​ladderrek te kiezen

  ↵ ↵

  Slank, smal en toch super praktisch! Het ladderrek is de perfecte en eenvoudige toevoeging aan jouw opbergsysteem. Waarom? Een ladderrek neemt weinig ruimte in en biedt toch voldoende opbergruimte voor veel items. Hij kan zonder veel moeite gemakkelijk van de ene hoek naar de andere of van de keuken naar de studeerkamer worden verplaatst. En de decoratieve ladder vormt een leuke afwisseling voor klassieke boekenkasten.↵Probeer het eens: het is de moeite waard om je favoriete boeken in een ladderrek te bewaren - de brede selectie op Westwing biedt voor iedereen een geschikt exemplaar!

  ↵ ↵

  Een ladderrek voor thuis

  Heb je weinig ruimte maar veel om op te bergen? Ben je op zoek naar een opbergsysteem dat flexibel is en in kleine ruimtes past? Kijk dan eens naar de decoratieve ladder. Dit flexibele meubel is geschikt voor elke ruimte waar iets opgeborgen dient te worden, maar waar een traditionele boekenkast te groot of omvangrijk zou zijn. Vooral in de badkamer is de decoratieve ladder erg populair en nuttig. Over het algemeen is een ladderrek vrij klein en smal. Hij heeft niet veel ruimte nodig tegen de muur en voegt zich eenvoudig in de lege ruimte tussen twee meubels.

  ↵ ↵

  De ladderkast is een hoogtepunt in elke kamer

  Het ladderrek is een heel eenvoudig en subtiel meubelstuk. Zoals de naam al aangeeft, is het een rek dat eruit ziet als een ladder. In elke kamer kan deze een ander doel dienen:

  ↵ ↵
 • Badkamer: Een ladderrek voor de badkamer is met name handig wanneer deze planken heeft van verschillende afmetingen. Op de grotere planten kun je handdoeken neerleggen, op de andere verdiepingen misschien parfums, nagellak, make-up of crèmes. De ladder kan ook handig zijn om handdoeken aan te laten drogen.
 • Woonkamer: Boeken zijn ideaal om te presenteren op de decoratieve ladder. Een paar planten en decoratieve accessoires ertussen maken de look speels. Ook tijdschriften en dvd’s kunnen hier een plekje vinden.
 • Slaapkamer: hier kun je ook boeken en planten op het ladderrek plaatsen. Als het meer een ladder is dan een kast, kun je het beste kleding aan het rek hangen. Alles blijft netjes kreukvrij en je kunt je favoriete stukken gerust nog een keer dragen.
 • Keuken: in de keuken geeft een decoratieve houten ladder je snel een overzicht van de dingen die je dagelijks nodig hebt. Je voorraad kruiden, olies, dressings en potten met noten of granen.
 • Studeerkamer: een zwart of grijs ladderrek bewaart je belangrijkste documenten veilig en netjes. Hier kun je smalle mappen, boeken en schriften of persoonlijke items zoals fotolijstjes of decoratieve objecten presenteren.
 • ↵ ↵

  Decoratieve tips voor je ladderrek

  Een ladderrek hoeft niet praktisch te zijn - hij kan gewoon worden gebruikt ter decoratie. Zet er kaarsen op in de slaapkamer om een ​​romantische sfeer te creëren. Een geurige potpourri in een elegante schaal of enkele decoratieve objecten zien er ook mooi uit op de ladderkast!

  ↵ ↵

  Speciale tip van onze interieurexperts:

  Ben je gek op leuke lampjes? Hang een mooie lichtketting aan de decoratieve ladder. Kies voor extra warmte door te gaan voor een ladderrek van eikenhout. Ook mooi: een ladder in wit of grijs. Op een vintage ladderrijk zijn kaarsen en fotolijstjes bijzonder sfeervol.

  ↵ ↵

  De decoratieve ladder overtuigt met zijn eenvoud en veelzijdigheid. Creëer een ongecompliceerd organiserend systeem met een flexibel ladderrek dat even praktisch als decoratief is. Bij Westwing vind je verschillende modellen. Shop jouw ladderrek bij Westwing!

  Handige en gemakkelijke bezorging

  Gratis retourneren tot 31.1.’23

  Klantenservice +31(85)8889079